Annonce
Mad og drikke

Inges Køkken: Æbletoast

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Så er det blevet september, og i denne måneds madskole bruger vi æbler som hovedingrediens. For det er sæson for dem nu.

Vi har det skønneste æbletræ i haven fyldt med smukke, røde æbler fyldt med orme.

Men ormehuller og orme skærer vi bare af. Desværre skal mine børn ikke have noget, for det er ulækkert. Jeg synes nu, det smager skønt med friske æbler inklusive orme.

8 skiver surdejsbrød

4 spsk. smør

8 skiver emmentalerost

3 små æbler

8 stykker bacon

2 spsk. honning

1 spsk. timianblade

Smør brødet med smør. Steg bacon og skær æbler i tynde skiver. Vend smørret nedad og læg skiver af ost og æbler på. Læg derefter lidt stegt bacon på og slut af med ost og æbler. Dryp med lidt honning og drys med timian. Slut af med at lægge en skive surdejsbrød på toppen med smørsiden opad.

Rist herefter toasten i en klaprister eller på panden.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Annonce