Annonce
Mad og drikke

Inges Køkken: Hummus med avokado

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Til min fødselsdag i januar havde jeg inviteret alle mine veninder til frokost. Sammen med John - vores kok på Skovdal Nordic-studiet i Odense - lavede jeg tre-fire forskellige hummus eller spreads. Jeg havde pyntet dem, så de var sjove og spændende at se på.

Jeg serverede dem med knækbrød samt bagte rødløg og salater. De bagte løg gav jeg dig opskriften på i januars madskole.

1 moden avokado

300 g kogte kikærter

Salt

Saft af en citron samt skal

1 fed hvidløg (knust)

Lidt peber

Blend det hele jævnt i to minutter til en jævn masse.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

"Så skal han hjem og holde fest...": Nej, børnefødselsdage må vente til oktober, hvis det står til kommunen

Debat

Så fik vi et regionsbudget i hus

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce