Annonce
Jelling

Ingvardt er ny præsident i Jelling Rotary Klub

Ingvardt Johansen har overtaget præsidentkæden i Jelling Rotary Klub efter Per Rasmussen. PR-foto
Jelling Rotary Klub har udvalgt en ny præsident.
Annonce

Jelling: I starten af juli var der udskiftning på præsidentposten i Jelling Rotary Klub.

Her blev Ingvardt Johansen valgt som ny præsident efter Per Rasmussen.

- Ingvardt Johansen vil i sin præsident periode arbejde for at fortsætte det gode kammeratskab og den gode udvikling, der er i klubben. En af hjørnestenene er Rotarys udvekslingsprogram for unge mennesker, som klubben prioriterer højt. En anden vigtig del er Foundation, som støtter humanitært arbejde, nært og fjernt. Her vil man også forsøge at støtte lokale initiativer, oplyser Jelling Rotary Klub i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen består derudover af præsident elect Bjarne Pallesen, past præsident Per Rasmussen, sekretær Signe Grønvall, kasserer Ole Nielsen og klubmester Arne Sigtenbjerggaard.

Annonce

Pause i udveksling

Også på klubbens councellor-post er der foretaget en udskiftning. Councelloren er den person, som er ansvarlig for klubbens udvekslingsstudenter.

Frode Christensen afløser Ove Holm Sørensen, som har været klubben en god councellor i de sidste 10 år. Derudover har Karsten Kjær sagt ja til at være assisterende councellor for at hjælpe med de mange administrative opgaver.

Første juli rejste klubbens udvekslingsstudent Puspa Dewisaraswati hjem til Bali efter godt år i Jelling. Klubbens udsendte udvekslingsstudent, Agnete Mikkonen Jensen, Vindelev, kommer hjem i juli måned efter et år i staten Wisconsin i USA.

På grund af den globale coronasituation har Rotary International aflyst hele ungdomsudvekslingsprogrammet i 2020-2021. Det betyder, at Jelling Rotary Klub først sender en ny udvekslingsstudent ud i den store verden i juni 2021

Rotary er et netværk for kvinder og mænd i private og offentlige virksomheder og for selvstændige erhvervsdrivende, som ønsker at lære andre at kende og være med i et netværk med mening.


Ingvardt Johansen vil i sin præsident periode arbejde for at fortsætte det gode kammeratskab og den gode udvikling, der er i klubben.

Jelling Rotary Klub
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Tre nye corona-smittede på et døgn: Borgmester forventer at se flere syge i Vejle

Annonce