Annonce
forside

Intens efterforskning: Politiet håber på gennembrud i grov voldssag

Politiet arbejder på at finde frem til den mand, der overfaldt en kvinde tidligt torsdag morgen i sidste uge. Arkivfoto

Vejle: Hos Efterforskningscenter Midt i Vejle arbejder man i øjeblikket intenst med sagen om den 43-årige columbianske kvinde, som blev overfaldet i en lejlighed i Staldgaardsgade tidligt torsdag morgen i sidste uge.

Kvinden, som var prostitueret, lukkede selv sin overfaldsmand ind i lejligheden mellem klokken 4.30 og 5.30, men blev umiddelbart efter slået og seksuelt misbrugt, inden manden forsvandt igen.

- Vi har tirsdag afhørt et vidne i sagen, som muligvis har set gerningsmanden, og så arbejder vi videre med overvågningsbillederne og de tekniske beviser, fortæller politikommissær Nicki S. Pedersen fra Efterforskningscenter Midt.

Han forventer, at der muligvis allerede vil komme et gennembrud i sagen i denne uge i forhold til de fingeraftryk, der er blevet fundet på gerningsstedet.

- Ellers afventer vi DNA-resultaterne senere, siger politikommissæren.

Annonce

Talte engelsk

Politiet hører fortsat gerne fra vidne, der måtte have set gerningsmanden.

Text Preview

Hen beskrives som mørk i huden, cirka 25 år, 180-185 centimeter høj, slank af bygning, men fysisk stærk, med kort hår og uden skæg.

Han var ved overfaldet iført en sort polo t-shirt med krave og blå jeans.

Manden talte godt engelsk uden accent og lugtede af alkohol. Han kan have kradsemærker i ansigtet eller på halsen og skade på finger eller hånd efter bid.

Hvis man ved noget, skal man ringe 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

De hjemløse og byens andre udsatte savner et værested om aftenen

Annonce