Annonce
Hedensted

Intens eftersøgning endte lykkeligt: Hundehvalpen Nala stak af efter uheld på motorvej, men er fundet igen

Tørring: Eftersøgning efter den forsvundne hundehvalp. Foto: Michael Svenningsen
Søndag formiddag stak en alaskan malamute hundehvalp af efter et uheld på Midtjyske Motorvej ved Ølholm. En stor gruppe frivillige har siden ledt efter hvalpen, og sent mandag aften endte det hele lykkeligt.

Ølholm: Et stort antal hundeelskere og omsorgsfulde medborgere har i løbet af det seneste halvandet døgn gjort alt, hvad de kunne, for at en lille hundehvalp skulle komme sikkert videre i livet.

Sent mandag aften kan de glæde sig over, at indsatsen har båret frugt.

På en Facebook-side, hvor eftersøgningen er blevet koordineret, fremgår det, at hundehvalpen Nala er blevet fundet. Og ikke mindst at det lille dyr efter alt at dømme har det godt.

- Så kom den skønne nyhed. Nala er for ganske kort tid siden gået lige ind i stuen hos et ældre ægtepar, og ejeren er ankommet der og har bekræftet, at det er Nala. Hun virker til at have det helt fint, skriver Louise Barrett, der er veninde med hundens ejer, på Facebook.

I forbindelse med eftersøgningen har hun påtaget sig en koordinerende rolle.

- TUSIND TUSIND TAK til alle jer skønne mennesker, der har hjulpet med at finde Nala, lyder det fra Louise Barrett.

Det var søndag formiddag klokken 9.12, at den 12 uger gamle hvalp stak af efter et trafikuheld på Midtjyske Motorvej, har Sydøstjyllands Politi tidligere fortalt.

Her var en 31-årig kvinde fra Videbæk kommet kørende i østgående retning, da bilens ene dæk sprang. Bilen snurrede rundt og landede på siden. Der skete ingen personskade, men ved uheldet flygtede hundehvalpen fra bilen.

Lige siden søndag eftermiddag har et stort hold frivillige været i gang med at lede efter hundehvalpen, der tidligt mandag morgen blev set ved et skovområde overfor Hotel Gudenåen ved Viborg Hovedvej.

Siden har man koncentreret eftersøgningen omkring dette område, som ligger cirka fem kilometer fra ulykkesstedet.

Det fremgår ikke, om det også var her, hunden blev fundet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce