Annonce
Kultur

Intens oplevelse: De vil skræmme livet af dig

Det er vist ikke en god idé at komme i kontakt med substansen Dark Matter. Foto: Jacob Papsø
Uhyggen er hårrejsende, lover Dystopia Entertainment, før horror-kompangniet åbner op for dette års mareridt på Mørkedalsvej i Vejle. Trods covid-19 er der planlagt 14 skrækindjagende forestillinger.

Vejle: Det er ikke for folk med sarte nerver. Den gamle, nedlagte fabrik på Mørkedalsvej rummer den ultimative gyseroplevelse, der i år - på grund af covid-19 - byder på et mere eksklusivt og intenst forløb.

Når Dystopia Entertainment slår dørene op for "Dark Matter", bliver det nemlig svært for gæsterne at gemme sig bag hinanden.

Man bliver sendt ind i det hjemsøgte hus i små hold på kun to-tre deltagere. Tidligere har holdene været større.

Annonce

Men i mørket møder man stadig et mystisk univers med uhyggelige installationer og monstre, som udfordrer logikken og modet.

- Dedikerede skuespillere sørger for, at ingen går hjem uden at blive skræmt fra vid og sans.

Der er klamt. Dystopia Entertainment lover at levere en gyselig oplevelse. Arkivfoto: Lars Saugbjerg

- Gæsterne bliver revet ind i et ondere og mere forskruet univers end hidtil set, når de konfronteres med det skræmmende, ukendte i mørket, lover Dystopia Entertainment.

Mundbind og værnemidler

Selvom det er skræmmende, skal det stadig være trygt, for virkelighedens verden er jo ramt af covid-19, hvilket har fået arrangørerne til at indføre en række tiltag.

- Det er vigtigt for os, at vores gæster og frivillige får en fantastisk, gyselig oplevelse uden at være urolige for covid-19. Vi følger myndighedernes anvisninger. Først og fremmest har vi kraftigt reduceret antallet af gæster. Og gæsterne i år vil kun komme ind med folk, som de kender. Alle vil få udleveret mundbind og andre værnemidler af os, som inkorporeres i historien, så der hverken bliver gået på kompromis med underholdningen eller sikkerheden, oplyser folkene bag Dystopia Entertainment.

Kontaktfladerne vil også blive desinficeret og fællesområderne rengjort oftere. Der vil være markeringer på gulvet, så alle kan holde sikker afstand til hinanden.


Gæsterne bliver revet ind i et ondere og mere forskruet univers end hidtil set.


Dette års Haunted House

  • Dark Matter er inspireret af H.P. Lovecrafts horrorunivers. Lovecraft var en amerikansk gyserforfatter, der var aktiv i mellemkrigstiden.
  • Dark Matter beskrives som en flydende, mystisk, sort substans. Alt, hvad denne sorte substans kommer i kontakt med, bliver forvrænget til noget meget mørkere og ondere. Hvis man er så uheldig at komme i kontakt med substansen, "vil det medføre absurde vrangforestillinger og horrible hallucinationer", lyder advarslen.
  • Forestillinger (scary): 25. og 26. september. 2., 3., 9., 10., 16., 17. oktober.
  • Forestillinger (Intense): 23., 24., 30., 31. oktober. 6. og 7. november.
  • Billetter via Dystopias hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Landsholdslæge bekræfter hjertestop: Men alle test ser fine ud

Sport

Vejle-boksere tror på medaljer

Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce