Annonce
112

Iraker udvist for tredje gang - mindst

Den irakiske mand blev udvist, efter at han skubbede en konduktør i toget på vej til Jelling. Foto: Erik Refner/Ritzau Scanpix
En 33-årig mand overfaldt både en togfører og en politibetjent, da han var på vej til Jelling.

Jelling: Der er nogle gange en smule langt fra afgørelse til eksekvering i det danske retssystem.

I al fald, når det kommer til en 33-årig mand, der oprindelig er fra Irak.

Manden var for nylig tiltalt for vold mod personer i offentlig tjeneste, fordi han den 6. december sidste år blev voldelig i toget på vej mod Jelling.

Manden var passager i toget, og den kvindelige togfører havde spurgt, om hun måtte se hans billet.

Den var han ikke interesseret i at fremvise, men kort efter rejste han sig i stedet pludselig op og skubbede kvinden 10 til 20 gange baglæns igennem toget.

Da politiet dukkede op på stationen i Jelling kort efter, var manden også aggressiv og voldelig over for en af betjentene.

Alle gode gange tre

Ved Retten i Kolding nægtede manden hændelsen, men han blev alligevel dømt og fik en tillægsstraf på 20 dages ubetinget fængsel, fordi han allerede tidligere er blevet dømt for vold mod en person i offentlig tjeneste.

Desuden blev manden udvist af Danmark med indrejseforbud i seks år, og det er hverken første gang, at han bliver dømt for en kriminel handling eller udvist for den sags skyld.

Anklageren, der mødte i sagen, oplyser, at manden er blevet udvist mindst tre gange før, men at udvisningerne aldrig er blevet eksekveret.

Hun vurderer dog, at udvisningen kommer til at ske snarest muligt.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce