Annonce
Sport

Irland og Danmark trættes ved hinanden

Danmarks Martin Braithwaite i aktion under EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Irland i juni i Parken. Kampen endte 1-1. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2019)
Irish Times mener, at de to nationer har haft nok sammen nu.
Annonce

FODBOLD: Danmark og Irland har det lidt med hinanden som Brad Pitt og Angelina Jolie i Mr. and Mrs Smith. Ideen var fin, men kemien var der ikke, skriver Keith Duggan i sin klumme i The Irish Times.

"Danskerne taler om irernes begrænsede tekniske evner i fodbold og fornemmelse for spillet, som gør os rasende, fordi vi ved, at de har ret. Vi betragter den danske besættelse af transport på cykel og det sunde liv som skummelt og endda perverst. Og så er vi stadig lidt bitre over hele det der med vikingerne. Har de nogensinde formelt sagt undskyld for den skæggede styrkes plyndringer og de tossede hjelme med horn?

Nej, der er ikke meget kærlighed tilbage. Det eneste de to lande har til fælles er den vanvittige pris på en fadøl fra Carlsberg.

På mandag skal de to holds krigere krydse veje mod hinanden for sjette gang på mindre end to år. Det har samlet givet en serie af frygtelige fodboldkampe. Man forestiller sig fans over hele Europa studere kampene og se Irland mod Danmark med udsigt til en trist 0-0-kamp eller en uforløst 1-1-kamp, så livet igen bliver tristere.

Når man lige har set Manchester City mod Liverpool, så har kampen Danmark mod Irland kraften til for de fleste fans til at stille spørgsmålet om den kamps eksistensberettigelse", fortsætter klummen og slutter:

"Fløjten lyder. Kampen starter. Du skeler konfus gennem et fysisk delirium i håbet om at se bolden, og så mange, mange hjørnespark og offsides senere, er det slut. Som regel er der ingen vinder eller taber og meget ofte heller ingen mål", fastslår Keith Duggan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce