Annonce
Sport

Irsk midtbanespiller stopper i VB

Sean Murray og VB har ophævet samarbejdet, og dermed stopper den irske midtbanespiller med omgående virkning i klubben. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Sean Murray er fortid i Vejle Boldklub, efter midtbanespillerens aftale med klubben er ophævet.

Vejle: Sean Murray er fortid i Vejle Boldklub.

Den irske midtbanespillers aftale med klubben er ophævet, og dermed stopper han med omgående virkning efter et halvt år i dansk fodbold.

Allerede midt i januar pegede pilen mod udgangen for Sean Murray, da han rejste til prøvetræning i den irske klub Dundalk. Det skete, da VB lå i træningslejr i Tyrkiet, og da VB samtidig i januars transfervindue hentede nyt til midtbanen i form af Mathias Hebo Rasmussen, lignede Murray en spiller uden fremtid i klubben.

Sean Murray, der er 25 år, vendte dog tilbage til Vejle og trænede med hos VB, men han var ikke med i truppen, da vejlenserne i lørdags spillede den sidste testkamp inden forårspremieren i Superligaen.

Sean Murray kom i sommerpausen til Vejle og dansk fodbold. Han kom med et udmærket cv og havde blandt andet i en enkelt sæson stort set spillet fast for Watford, da klubben lå i den næstbedste engelske række. Man siden fik han problemer med et dårligt knæ og rundede et par klubber i de sekundære engelske rækker, inden han kom til Danmark. Det lykkedes ham aldrig at bide sig fast på VB-mandskabet, og i løbet af det halve år i klubben nåede Sean Murray 14 kampe på VB's bedste hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politikontrol gav fem klip i kørekortet

Vejle

De hjemløse og byens andre udsatte savner et værested om aftenen

Annonce