Annonce
Vejle

Isenkramkæde lukker sin ene butik i Bryggen - og flytter den anden til et større lejemål

Butikschef Lene Henriksen, Imerco, glæder sig til nye tider hos isenkræmmerkæden. Foto: Flemming Larsen
Direktøren i Imerco, Frederik Brønnum, gav tilbage i 2017 ingen garantier. Nu bliver Imerco og Imerco Home til én butik i Bryggen. Isenkræmmer-forretningen får en ny placering.
Annonce

Vejle: Der ligger en Imerco til højre - og en Imerco til venstre. Sådan har kunderne i shoppingcentret Bryggen oplevet virkeligheden, siden Imerco-kæden i august 2017 købte konkurrenten Inspiration.

Men 1. marts lukker den ene forretning, Imerco Home, og så er der kun en Imerco i Bryggen.

Imerco har arbejdet med planerne lige siden opkøbet. Og derfor ville direktøren i Imerco, Frederik Brønnum, i 2017 da heller ikke give garantier om "fredede" butikker i forbindelse med overtagelsen.

Den tilbageværende Imerco i Bryggen skal også flytte til en ny placering i centret, oplyser kæden. Det er dog ikke fastlagt, hvor den nye butik indrettes.

Annonce

Holder flyttedag

- Vi har i dag 600 butikskvadratmeter fordelt på de to butikker, Imerco og Imerco Home, i Bryggen. De to lejemål opsiger vi nu. Og så flytter vi til en ny placering i Bryggen, hvor vi åbner en butik på samlet 500 butikskvadratmeter. Samtidig indrettes den nye butik efter vores helt nye koncept, siger Ove Timler-Wentzel, salgsdirektør i Imerco, til Vejle Amts Folkeblad og Ugeavisen Vejle.

Det er ikke første gang, Danmarks største isenkræmmerkæde slår Imerco og Imerco Home sammen efter købet af Inspiration.

- Det har vi også gjort tre andre steder: I butikscentrene Field's i København og i Ballerupcentret - og i Hørsholm. Og det har alle steder været en succes, forklarer Ove Timler-Wentzel om beslutningen.

Ifølge salgsdirektøren er man lige nu ved at hyre håndværkere til opgaven med at indrette den nye butik i Bryggen.

- Vi holder den eksisterende Imerco i Bryggen åben, frem til vores nye butik er klar. Det regner vi med, at den bliver til sommer, siger Ove Timler-Wentzel.

Imercos butik i Nørregade i Vejle berøres ikke af ændringerne.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Udskudt halprojekt passer idémand

Annonce