Annonce
Vejle Boldklub

Iskamp endte 0-0: VB havde kampens største chance i første pokalkvartfinale

Arbnor Mucolli skabte selv kampens største chance  mod Randers. men han brændte den ved at sparke fladt på målmanden. Foto: Bo Amstrup Ritzau/Scanpix
VB spillede torsdag aften 0-0 mod Randers i den første af to kvartfinale-kampe i pokalturneringen. Opgøret var martret af en frossen grønsvær.
Annonce

Vejle: En chancefattig pokalkvartfinale endte 0-0, da VB tog imod Randers. En frygtelig bane gjorde det stort set umuligt at spille fodbold. Forsvaret stod igen distancen, mens angrebet manglede bid.

Constantin Galca skiftede lystigt ud på holdet for at holde alle mand friske i et tæt program. Der var skiftet på syv pladser siden søndagens sejr over Sønderjyske, og der var startdebut til Dominik Kovacic og German Onugkha.

Kampen blev afviklet på en presset grønsvær i -8 grader, og opgøret fattedes chancer som følge af forholdene. VB spillede ellers fin fodbold i kampens indledning og kom klart bedst i gang, men det udmøntede sig ikke i nævneværdige tilbud.

Flere gange var der bud efter German Onugkha i feltet, men en til stadighed mere hullet bane gjorde det vanskeligt at lægge præcise indlæg, og den russiske angriber slog ud med armene, mens boldene fløj forbi ham.

Efter en lille halv time begyndte opgøret at bevæge sig over på Randers’ hænder. VB glemte at spille fodbold, og det gav lange bolde og masser af dueller. Det kampbillede passede Randers glimrende, og Mathias Greve og Kasper Høgh kom til udmærkede skudmuligheder uden dog at ramme målet.

Indy Groothuizen begyndte i målet og havde en del af bevise, efter at han har mistet sin faste plads mellem stængerne. Hollænderen var i aktion et par gange og var sikker i sine indgreb. På et hjørnespark holdt han akkurat et drejende hug ude af målet mellem venner og fjender, og han var også på pletten helt ude ved stolpen, da Vito Mistrati forsøgte at liste bolden ind på et frispark.

Mere skete der ikke før pausen.

Annonce

Skal vi fortsætte?

Banen var i løbet af første halvleg efter sigende blevet så ringe og hård, så begge hold og kampens dommer Morten Krogh i pausen overvejede, om det var forsvarligt at fortsætte.

Det mente dommeren, at det var, og anden halvleg begyndte som første: Med VB i teten.

Efter 55 minutter var Arbnor Mucolli millimeter fra at kunne score efter en genial skudfinte, som satte hele Randers-forsvaret. Men hans flade træf blev akkurat afværget af Patrik Carlgren i målet. Denne afbrænder var kampens klart største mulighed, og den blev også anden halvlegs eneste opsigtsvækkende element.

Opgøret endte som det begyndte: 0-0. Der spilles returkamp i Randers den 10. marts, og her kan VB med en scoring bringe sig tæt på semifinalen.

VB spiller næste kampe på søndag klokken 14, hvor FC Nordsjælland kommer på besøg i Superligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce