Annonce
Trekantområdet

Iskold luft mellem fodboldformænd: Dyb uenighed om, hvorvidt klubber er blevet enige om afdragsaftale

Der er dyb enighed mellem formændene for KoldingQ og KB om, hvorvidt de i weekenden har indgået en aftale om, hvordan KoldingQ skal afvikle dens gæld til KB. Arkivfoto: Yilmaz Polat
De økonomiske uenigheder mellem Kolding Boldklub og KoldingQ når nye højder. Formændene for de to klubber er dybt uenige om, hvorvidt de i weekenden nåede til enighed om en afdragsaftale mellem de to klubber eller ej.
Annonce

Kolding: Der er dyb uenighed og iskold luft mellem formændene for fodboldklubberne Kolding Boldklub og KoldingQ.

Gennem længere tid har der været store økonomiske uenigheder mellem de to klubber om den gæld på 140.000 kroner, som KoldingQ har til KB. Og forleden kunne JydskeVestkysten fortælle, at KB har pudset en advokat på KoldingQ med henblik på at inddrive kvindeklubbens gæld til KB.

Nu tager konflikten mellem de to klubber så en ny drejning.

Tirsdag formiddag oplyste KoldingQ's formand, Niels Sterndorff, til avisen, at han og KB-formand, Carsten Grubach, havde talt sammen i den forløbne weekend og var nået frem til en "god løsning" på de økonomiske uenigheder. Ifølge Niels Sterndorff var de to kommet frem til, hvilket beløb KoldingQ skal betale til KB, og han forklarede, at det første beløb var indbetalt til KB.

Han forklarede desuden, at man kun manglede at få aftalen nedfældet på skrift.

- Jeg er glad på fodboldens vegne, sagde Sterndorff.

Uenighed

  • KoldingQ var tidligere en del af KB, men er nu blevet en selvstændig klub. I forbindelse med spaltningsaftalen mellem de to klubber blev aftalen, at KoldingQ ikke længere måtte bruge KB's faciliteter på Mosevej efter 1. juli 2020.
  • På grund af de økonomiske uenigheder mellem de to klubber, og fordi KB mente, at KoldingQ ikke overholdt afdragsaftalen, forbød KB for nylig KoldingQ at bruge kunstgræsbanen på Mosevej.
  • KoldingQ er ved at få opført et helt nyt fodboldanlæg i Bramdrupdam. En af kunstgræsbanerne dér er allerede taget i brug, og den anden bane tages i brug inden længe. Derfor er KoldingQ allerede nu helt væk fra banerne på Mosevej.
Annonce

Står stejlt

Men Carsten Grubach fra KB fortæller, at han ikke kan genkende dette billede, og han afviser, at han og KoldingQ-formanden har fundet frem til nogen form for løsning i løbet af weekenden.

- Vi har ikke lavet nogen aftale, siger Carsten Grubach og tilføjer, at han har informeret Niels Sterndorff om, at al kommunikation mellem KoldingQ og KB fremover skal foregå gennem KB's advokat.

Carsten Grubach oplyser til JydskeVestkysten, at da han tjekkede klubbens konto mandag, var der ikke gået nogen penge ind fra KoldingQ. Og han forventer, at hvis der er et forslag til en aftale mellem de to klubber, får han besked fra advokaten, så KB's bestyrelse kan tage stilling til sagen.

- Jeg ved ikke, hvad der sker i hovedet på Niels Sterndorff, siger han.

Niels Sterndorff fastholder, at han mener, at der er fundet frem til en løsning på uenighederne.

- Hvorfor siger Carsten Grubach ikke bare, at der er en løsning, som er blevet skitseret, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Danmark For abonnenter

20-årige Sofie døde i badekar på bosted: Medarbejdere makulerede vigtig badeinstruks

Annonce