Annonce
Fredericia

IT-branchens M&M's: Ove var hård udenpå - blød indeni

Direktør Lene Weldum er gavmild med roserne, når snakken falder på Bankdatas tidligere administrerende direktør Ove Vestergaard. Arkivfoto

Direktør Lene Weldum har kun positivt at sige om Ove Vestergaard, som hun arbejdede sammen med i mange år hos Bankdata

Fredericia: Nye medarbejdere fik garanteret snerten af tynd mave, da de første gang oplevede Ove Vestergaard, mens han var administrerende direktør hos Bankdata.

Med sin fortid hos hæren kunne stilen godt være en anelse militaristisk og dermed give indtryk af, at de nye medarbejdere nu arbejdede for en benhård mand.

- Men intet var mere forkert, for Ove var og er alt andet end det. Måske nok hård udenpå, men afgjort blød indeni - IT-branchens svar på en M&M, siger Lene Weldum.

Hun har med egne ord arbejdet hos Bankdata i en milliard år, og direktøren arbejdede tæt sammen med Ove Vestergaard i mange år. Derfor overrasker det hende heller ikke, at han ikke bruger pensionisttilværelsen på golfbanen.

- Han er jo et engageret menneske, og jeg er sikker på, at han er efterspurgt og velkommen i alle hjørner af branchen, hvor han har et enormt netværk.

Lene Weldum, der tog over sammen med Claus Hjort Bjerre efter Ove Vestergaards afgang, oplever på tætteste hold forandringens vinde hos Bankdata.

Annonce

Trækker på smilebåndet

Det er på samme tid forvirrende og energiskabende, som hun siger, og hun glæder sig over, at Ove Vestergaard fortsat interesserer sig for Bankdatas ve og vel - hvilket han dog gør uden at blande sig.

Engang spurgte Lene Weldum flere gange drillende, hvad Ove Vestergaard egentlig gik og lavede, men det ved hun nu.

- Jeg trækker tit på smilebåndet, fordi jeg oplever mange ting, der automatisk var styr på engang, men det var der kun, fordi Ove klarede det - og det gælder også helt lavpraktiske ting som for eksempel booking af lokaler til ledermøder, siger Lene Weldum, som grinende tilføjer:

- Så han har jo lavet noget.

Hun siger det om et menneske, hun kalder varmt, imødekommende og mange andre ting fra toppen af tillægsordenes hitliste, men selvfølgelig følges en mangeårig direktørs afgang af forandringer.

- Det var det, bestyrelsen og Ove besluttede, og det skete jo blandt andet for at få nye øjne på Bankdatas næste skridt i virksomhedens udvikling. Sådan er det, og det ved Ove alt om, siger Lene Weldum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

De hjemløse og byens andre udsatte savner et værested om aftenen

Annonce