Annonce
Erhverv

IT-virksomhed udvider igen i hovedstaden og nye opkøb venter

IT-virksomheden C2IT, der har base i Kolding, har indgået en aftale om køb af 80 procent af aktierne i den københavnske udviklingsvirksomhed IT Kartellet. Medstifter og administrerende direktør Carsten Sixhøi forventer, at virksomheden vil foretage flere opkøb i København. Foto: C2IT
Kolding-virksomheden C2IT har igen udvidet forretningen, og der er planer om at vokse yderligere i blandt andet København.
Annonce

Kolding: It-virksomheden C2IT har indgået en aftale om køb af 80 procent af aktierne i den københavnske udviklingsvirksomhed IT Kartellet. Opkøbet sker som et led i C2ITs strategi, hvor digitalisering er nøgleordet, sammen med evnen til at sætte "strøm" til hele forretningen hos kunderne, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Det at udvikle software og have integration mellem forskellige platforme, det fylder mere og mere i kundernes projekter, forklarer Carsten Sixhøi, der er administrerende direktør hos C2IT og fortsætter:

- Når vi taler digitalisering med kunderne, er det tydeligt, at flere og flere af kundens opgaver i fremtiden kommer til at handle om, hvordan man arbejder med data, får sammenhæng mellem systemer og integrerer de nye teknologier, udtaler Carsten Sixhøi

IT-Kartellets nuværende direktør, Henrik Thorn, fortsætter som ansvarlig for IT-Kartellet, og planen er, at han også bliver direktør for det næste softwareselskab, C2IT køber i København. C2IT ser nemlig flere opkøb i fremtiden. Udover et opkøb mere i København har C2IT også kig på virksomheder i både Aalborg og Aarhus.

- Opkøb af IT-kartellet er første fase af vores plan om at lave en landsdækkende systemudviklingsvirksomhed som supplement til vores eksisterende forretningsområder i C2IT og People-IT, udtaler Carsten Sixhøi.

Kort om C2IT

IT-virksomheden C2IT arbejder inden for blandt andet it-understøttelse og -forretningsoptimering, drift, support og outsourcing, IT-rådgivning, ledelsesrapportering og dataanalyse, IT- og projektledelse. C2IT har siden 2003 fordoblet virksomheden hvert 2.-3. år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce