Annonce
Trekantområdet

Iværksættere får et ekstra rygstød med Power Up-forløb

Kolding: Mandag den 3. september indleder det syddanske vækstprojekt Medstrøm et såkaldt Power Up-forløb for iværksættere i Pakhuset. Power Up, der bygger oven på Designandelens DesignIVÆRK-forløb, hjælper unge iværksættere med at opbygge fundamentet for en virksomhedsidé og koncept. Uanset om det er inden for livsstil, interiør, mode, accessories, nye digitale løsninger, bæredygtige koncepter eller medieproduktion fra kogebøger, coffeetable-books til fotografi og grafisk design.

På Power Up-forløbet tilbydes deltagerne at følge otte workshops, individuel sparring, praktiskorienteret viden og værktøjer, et udvalg af valgfag og et netværk med andre nystartede iværksættere. Målet er at man som ny iværksætter udvikler sin virksomhed til en sund og bæredygtig forretning og samtidig får et fagligt og personligt kompetenceløft.

- Iværksætterne tager bestik af, hvad der sker i markedet og kobler deres kompetencer på, så der opstår noget nyt, siger projektleder for Power Up, Majbritt Chambers i en pressemeddelelse.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce