Annonce
Vejle

Iværksætterfirma fik bid i 'Løvens Hule': Vender hjem til Vejle og leder efter flere ansatte

Thomas Keller og Jonas Kjemtrup fik bid i tv-programmet Løvens Hule. Den unge virksomhed er nu flyttet til Vejle og på jagt efter nye medarbejdere. Arkivfoto: Jacob Almtoft
MuteBox er vendt tilbage til Vejle efter at have haft tre forskellige adresser på godt et år.

Vejle: Selvom den blot har et år på bagen, er virksomheden MuteBox allerede flyttet tre gange.

Men senest er virksomheden, der producerer og sælger lydtætte bokse til åbne kontor-miljøer, vendt hjem til Vejle, hvor det hele startede.

Ideen til virksomheden opstod på Campus Vejle på Boulevarden - en lille kilometer fra virksomhedens nye adresse i Grønnegade - i 2019, hvor virksomhedens to stiftere var henholdsvis lærer og elev.

Annonce

Thomas Keller og Jonas Kjemtrup, idemændene bag virksomheden MuteBox, er flyttet i nye lokaler i Grønnegade. Foto: MuteBox

39-årige Thomas Keller var ansat som lærer i virksomhedsøkonomi og innovation og præsenterede sin ide om en lydtæt boks til åbne kontormiljøer for sin elev, 21-årige Jonas Kjemtrup.

- Det hele startede på Campus Vejle, og derfra flyttede vi til nogle lagerlokaler i Brørup. Vi valgte de lokaler, fordi vi havde brug for noget plads til at stå med en sav og en hammer og fremstille nogle prototyper. Da det begyndte at blive lidt koldt at være i uopvarmede lagerlokaler - og vi havde fået lavet de prototyper, vi skulle - flyttede vi til et kontorfællesskab i Aarhus. Og nu er vi vendt hjem til Vejle, fortæller Thomas Keller.

Rutsjebanetur

Han sagde sit job på Campus Vejle op for at hellige sig virksomheden, som via deltagelse i tv-programmet Løvens Hule fik serie-iværksætter og -investor Jesper Buch med i ejerkredsen i slutningen af 2019.

- Det seneste år har været lidt af en rutsjebanetur. Først sagde jeg mit gode faste arbejde op, så kom vi i Løvens Hule og så blev vi - som alle andre - ramt af corona-krisen. Vi kan mærke, at virksomhederne holder lidt igen i forhold til at investere, men vi er fortrøstningsfulde og vi tror på, at der vil komme gang i salget igen, fortæller Thomas Keller.

Han tilføjer, at MuteBox i løbet af sit første leveår har solgt over 200 eksemplarer af de lydtætte bokse, som koster omkring 30.000 kroner uden moms eller som kan lejes for omkring 900 kroner om måneden.

- Vi har ansat en medarbejder, som tager sig af markedsføring og PR, så vi får bedre tid til at innovere og derudover er vi lige nu på udkig efter yderligere to medarbejdere til opsøgende salg og til produktansvar. Det vil give os mulighed for at gå ind på det svenske marked i første omgang, fortæller Thomas Keller.

Han tilføjer, at MuteBox desuden er i færd med at udvide sit sortiment med en såkaldt dialogboks.

- Vores første lydtætte bokse blev lavet til medarbejdere, som har behov for et roligt sted at foretage en telefonsamtale, men der har vist sig at være interesse for en boks med plads til to, hvor man kan føre en samtale uden at blive forstyrret og uden at forstyrre andre i et åbent kontorlandskab. Den er vi i gang med at udvikle, fortæller Thomas Keller.

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Egtved For abonnenter

Thyra, Kasper og rigtigt mange andre risikerer at skulle vinke farvel til noget af det, som de holder meget af - meget snart

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Live valgdebat: Hvordan får vi bedre offentlig transport, hvor skal solcelleparkerne ligge, og hvilke byer skal have byggegrunde?

Vejle Boldklub For abonnenter

Minut for minut: VB vinder 3-1 efter straffesparkskonkurrence

Sport

VB videre i overtidsdrama: Sousa blev helten i 3-1 sejren over AC Horsens

Alarm 112

De afslørede sig selv: Butikstyve kom i slagsmål uden for forretningen

Alarm 112

Han kørte videre fra påkørsel: Vaks trafikant fulgte efter ham

Billund For abonnenter

Niårige Magnus har en kræfttumor i hjernen og har fået 81 gange kemo: - Vi nyder ham, mens vi har ham

Alarm 112

Efterlysning af 17-årig: Fundet i god behold

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Lene Langelund lukker sin ellers velkørende butik i Hedensted: Har sidste åbningsdag 27. november

Danmark

Heunicke: Flere skal vaccineres hvis Danmark skal være åbent

Vejle

Alternativt bingo: Håbefuldt parti benytter sine få valgplakater som spilleplader - det er ikke specielt grønt at spille med

Vejle For abonnenter

Dømt for sygehus-svindel, de lokale lejere bor billigere, gågaden lukket for valgplakater, Vejle kåret som årets transportkommune og lokal forening ramt af global varekrise: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Billund For abonnenter

Kirkbi har købt endnu en bygning i Billunds bymidte: Prisen var 18 millioner kroner

Annonce