Annonce
Vejle

Iværksætterfirma fik bid i 'Løvens Hule': Vender hjem til Vejle og leder efter flere ansatte

Thomas Keller og Jonas Kjemtrup fik bid i tv-programmet Løvens Hule. Den unge virksomhed er nu flyttet til Vejle og på jagt efter nye medarbejdere. Arkivfoto: Jacob Almtoft
MuteBox er vendt tilbage til Vejle efter at have haft tre forskellige adresser på godt et år.

Vejle: Selvom den blot har et år på bagen, er virksomheden MuteBox allerede flyttet tre gange.

Men senest er virksomheden, der producerer og sælger lydtætte bokse til åbne kontor-miljøer, vendt hjem til Vejle, hvor det hele startede.

Ideen til virksomheden opstod på Campus Vejle på Boulevarden - en lille kilometer fra virksomhedens nye adresse i Grønnegade - i 2019, hvor virksomhedens to stiftere var henholdsvis lærer og elev.

Annonce

Thomas Keller og Jonas Kjemtrup, idemændene bag virksomheden MuteBox, er flyttet i nye lokaler i Grønnegade. Foto: MuteBox

39-årige Thomas Keller var ansat som lærer i virksomhedsøkonomi og innovation og præsenterede sin ide om en lydtæt boks til åbne kontormiljøer for sin elev, 21-årige Jonas Kjemtrup.

- Det hele startede på Campus Vejle, og derfra flyttede vi til nogle lagerlokaler i Brørup. Vi valgte de lokaler, fordi vi havde brug for noget plads til at stå med en sav og en hammer og fremstille nogle prototyper. Da det begyndte at blive lidt koldt at være i uopvarmede lagerlokaler - og vi havde fået lavet de prototyper, vi skulle - flyttede vi til et kontorfællesskab i Aarhus. Og nu er vi vendt hjem til Vejle, fortæller Thomas Keller.

Rutsjebanetur

Han sagde sit job på Campus Vejle op for at hellige sig virksomheden, som via deltagelse i tv-programmet Løvens Hule fik serie-iværksætter og -investor Jesper Buch med i ejerkredsen i slutningen af 2019.

- Det seneste år har været lidt af en rutsjebanetur. Først sagde jeg mit gode faste arbejde op, så kom vi i Løvens Hule og så blev vi - som alle andre - ramt af corona-krisen. Vi kan mærke, at virksomhederne holder lidt igen i forhold til at investere, men vi er fortrøstningsfulde og vi tror på, at der vil komme gang i salget igen, fortæller Thomas Keller.

Han tilføjer, at MuteBox i løbet af sit første leveår har solgt over 200 eksemplarer af de lydtætte bokse, som koster omkring 30.000 kroner uden moms eller som kan lejes for omkring 900 kroner om måneden.

- Vi har ansat en medarbejder, som tager sig af markedsføring og PR, så vi får bedre tid til at innovere og derudover er vi lige nu på udkig efter yderligere to medarbejdere til opsøgende salg og til produktansvar. Det vil give os mulighed for at gå ind på det svenske marked i første omgang, fortæller Thomas Keller.

Han tilføjer, at MuteBox desuden er i færd med at udvide sit sortiment med en såkaldt dialogboks.

- Vores første lydtætte bokse blev lavet til medarbejdere, som har behov for et roligt sted at foretage en telefonsamtale, men der har vist sig at være interesse for en boks med plads til to, hvor man kan føre en samtale uden at blive forstyrret og uden at forstyrre andre i et åbent kontorlandskab. Den er vi i gang med at udvikle, fortæller Thomas Keller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce