Annonce
Børkop

Iværksætterne er klar til flere møder

25 iværksættere mødte frem, da der for første gang blev holdt iværksætteraften i Iværksætter 7080. Privatfoto: Dorte Dyg
Nyt iværksætterforum holdt første møde. Og det gik så godt, at forummet fortsætter.
Annonce

Brejning: Kaffen var varm, og det samme blev de knap 25 stemmebånd, da der for første gang blev afholdt iværksætteraften på Café Brejning.

Der var tale en aften, hvor iværksættere eller folk med drømme og planer om at blive det, kunne mødes i et uformel forum.

- Iværksætteraftenen blev modtaget meget positivt. Deltagerne var meget begejstrede for initiativet og også for aftenens forløb. Snakken gik højlydt og begejstret, og der var stort engagement og deltagelse fra de fremmødte. De satte pris på, at aftenen var lidt styret, så man fik snakket med så mange som muligt, lyder det fra Dorte Dyg, der selv er iværksætter og primus motor på det nye tiltag.

Aftenen blev brugt til både konkrete snakke og uformelle snakke. Og til at netværke. Der er godt grøde i iværksættermiljøet i 7080-området, og den grøde skal holdes i kog. Der lægges op til, at det første møde, ikke bliver det sidste.

- Jeg tog temperaturen på, hvad vi i fællesskab har lyst til at bruge dette nyfundne fællesskab til. Fællestrækket er, at alle har lyst til at mødes igen og også lære endnu flere lokale iværksættere at kende, siger Dorte Dyg.

Annonce

Mange bevæggrunde

Det nye iværksætterforum i 7080 er for de iværksættere, som er i gang, som kan bruge det til sparring samt eventuel møde mulige samarbejdspartnere.

Men det er også for dem, der ikke er kommet i gang endnu, og måske derfor har brug for inspiration eller mere praktisk info og læring. Det kan være omkring emner som oprettelse af virksomhed, økonomi og markedsføring.

Man kan se mere på Facebook under Iværksætter 7080.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

VB siger farvel til forsvarsspiller

Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce