Annonce
Børkop

Iværksætterne i 7080-området samler sig - i første omgang over en kop kaffe

Dorte Dyg er selv iværksætter, og hun står bag en iværksætteraften i Brejning, hvor iværksættere, både dem der er i gang, eller dem der går med planer om at starte, kan mødes til en uformel aften. Foto: Jørgen Flindt
Første uformelle skridt tages på tirsdag, hvor der bydes på Iværksætteraften 7080. Det sker på caféen i Brejning. Her kan iværksættere mødes, og interessen er stor.

7080: Der er godt gang i gryden af lokal iværksætteri, men nu skrues der lidt ekstra op for blusset.

På tirsdag bydes på en iværksætteraften, hvor lokale iværksætter kan sætte hinanden stævne.

- Jeg vil rigtigt gerne samle både nye og gamle iværksættere fra 7080, da jeg da tænker, at vi skal lære hinanden at kende og garanteret kan hjælpe hinanden også. Det kommer til at ske på caféen, for den er jo i sig selv et iværksættersted, så det synes jeg passer helt perfekt, siger Dorte Dyg, der er bagkvinden bag aftenen.

Det er første gang, at iværksætterne i 7080 samles på den måde. Og der tænkes bredt. Nogle er måske godt i gang med deres drøm, andre går stadig rundt om den varme grød og er endnu ikke sprunget ud i det. Fælles er dog for alle, der skal starte en iværksættedrøm fra bunden, at der er rigtig mange spørgsmål, som der skal findes svar på. Og her er netværk et godt virkemiddel mod at stå alene med alle spørgsmålene.

- Jeg er selv iværksætter og har gennem tre år haft mit eget konsulentfirma. Jeg manglede i starten nogle at sparre med, og jeg manglede information om, hvad jeg har af muligheder for at få hjælp og sparring. Det har jeg fundet nu i Spinderihallerne i Vejle. Men jeg tænkte, at når jeg selv har stået alene med det, er der nok også andre, der oplever det samme, siger hun.

Annonce

Tilmelding er påkrævet

Der vil ved iværksætteraftenen i Brejning tirsdag være oplæg om forskellige emner som netværksmuligheder og hvilke muligheder, der er i Vejle Kommune for at få hjælp som iværksætter.

Desuden vil der være uformelle snakke på kryds og tværs.

Hvis man er iværksætter, eller har planer om at blive det, kan man tilmelde sig det gratis arrangement.

Det sker via Facebook under Iværksætter 7080.

Arrangementet finder sted tirsdag 14. januar klokken 19-22.

Stor iværksætterånd

Derfor arrangerede hun den kommende iværksætteraften i Brejning.

- Den er for alle iværksættere i 7080, og skulle der komme nogle udefra, er de bestemt også velkomne. Det bliver et uformelt møde på tirsdag, hvor der både er mulighed for at få reel information om, hvad det vil sige at at være iværksætter, men også bare nyde en kop kaffe med de andre. Forhåbningen er, at der kan skabes grobund for, at vi lærer hinanden bedre at kende. Og vi skal da gerne skubbe endnu mere til den iværksætterånd, der er i lokalområdet, siger hun.

Og den ånd er stor. Dorte Dyg forventer, at der kommer omkring 30 til 35 iværksættere til caféen på tirsdag.

- Det er ganske gratis at deltage, men man skal lige tilmelde sig først, for der er en begrænset plads på caféen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se videoen: De har været gift i 57 år - nu må Bente nøjes med at vinke til Svend Erik på hans fødselsdag

Annonce