Annonce
Billund

Jacob er butikschef i Grindsteds nye Netto

Jacob Bo Tollak er butikschefen i den nye Netto. PR-foto: Netto
Nettos nye butik i Grindsted er klar med et helt nyt butikskoncept: Ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider.
Annonce

Grindsted: Det bliver en anderledes Netto, som borgerne i Grindsted kan møde, når de fra torsdag den 23. maj går på indkøb i den nye Netto på Vestergade i Grindsted.

Butikschefen bliver dog et kendt ansigt for mange af de nuværende kunder.

Det er nemlig Jacob Bo Tollak. Jacob har været i Netto i ni år, men har været i detailbranchen næsten hele sin karriere.

Jacob blev udlært i "Toys R Us" som salgsassistent i 1997 og var derefter i Fætter BR i 8 år, hvor han blev butikschef som 21 årig.

Fra 2005-2008 var Jacob ude at prøve kræfter med livet som murerlærling, men butikslivet trak i ham, og han vendte derfor tilbage til detailbranchen som souschef i Netto på Tarphagevej i Esbjerg. I årene efter var Jacob souschef og senere butikschef i forskellige Netto-butikker.

Jacob har dog en særlig tilknytning til Grindsted, da han i 2009-2010 var souschef, og fra 2011-2017 og igen fra december 2018 har været butikschef i Netto i Grindsted.

- Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, siger Jacob Bo Tollak i en pressemeddelelse.

Annonce

Dørene slås op

Butikken i Vestergade 22 er lukket, og det er klokken 08 torsdag den 23. maj, at man fremover kan handle i Netto på Vestergade 32-34 ved siden af Kvickly.

Butikken åbner med Nettos helt nye butikskoncept. Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, idet indretning har fået et gennemgribende løft. Derudover vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

Nettos nye butik i Grindsted er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Vejle

Flere corona-krav til Bryggen: Nu holder opsynsmænd øje med din hygiejne

Annonce