Annonce
Kultur

Jagten på den nye Toni er i gang: Vejle Musikteater får midlertidig chef

Tor Futtrup Bundgaard indsættes pr. 1. maj som konstitueret direktør i Vejle Musikteater. En proces for at finde en ny permanent person i spidsen for Vejle Musikteater er samtidig påbegyndt. Foto: Vejle Kommune
Souschefen gennem tre år er konstitueret som Toni Lee Larsens efterfølger som leder af Vejle Musikteater. En ny leder skal helst være fundet til august.
Annonce

Vejle: Fra 1. maj er Tor Futtrup Bundgaard konstitueret som direktør for Vejle Musikteater. Han kender huset fra 17 års ansættelse, heraf de sidste tre år som souschef.

Samtidig er Vejle Kommune i gang med at forberede et opslag af stillingen, der blev ledig, da direktøren gennem 10 år, Toni Lee Larsen opsagde sin stilling til fordel for et nyt job i Spanien. Sofie Plenge, der er kulturdirektør i Vejle Kommune, fortæller, at det ikke er en proces, kommunen vil sidde på i ret lang tid.

- Vi taler lige nu med branchefolk for at få beskrevet opgaven og matchet den med de ambitioner, Vejle Kommune har med huset. Det er en branche i hård konkurrence. Derfor bruger vi ikke et traditionelt rekrutteringsfirma, som måske ikke har det specielle netværk, der kræves her. Jeg håber, vi kan lægge et godt stillingsopslag ud om et par uger. Ambitionen er, at vi gerne skulle have en ny direktør klar pr. 1. august eller ret kort tid derefter. Vejle Musikteater er et hus, der har behov for en synlig person i spidsen, for huset lever af synlighed, siger kulturdirektør Sofie Plenge.

Hun er tryg ved at lægge husets drift hen over sommeren i hænderne på en mand, der kender huset så godt. Hvad angår husets tilbud om kulturoplevelser, så ligger rammerne relativt fast. Det er aftalt et par år frem i tiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce