Annonce
Trekantområdet

Jalousidrama: 33-årig slog og truede ekskæreste med kniv

En 33-årig blev kendt skyldig i at have slået og truet både sin ekskæreste og en mand, han mistænkte hende for at have et forhold til. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen
Den 33-årige mand blev idømt 10 måneders ubetinget fængsel for vold og trusler mod både sin ekskæreste og en anden mand.

Middelfart/Nørre Aaby: En 33-årig tidligere straffet mand blev 13. juli ved Retten i Odense kendt skyldig for flere af i alt otte forhold, han sad tiltalt for.

Listen af episoder begynder 14. april 2021. Her havde han ifølge rettens afgørelse tvunget ekskæresten med på en køretur i hans bil i Nørre Aaby og undervejs frataget hende en mobiltelefon, så hun ikke kunne ringe efter hjælp.

Ekskæresten forklarede i retten, at der under køreturen var et mindre håndgemæng, at hun kastede sig ind over ham for at få stoppet bilen, og at den 33-årige herefter kastede hendes telefon ud af vinduet. Den 33-årige erkendte sig delvist skyldig i det forhold men afviste, at han havde tvunget hende med på køreturen.

Annonce

Ti dage senere, 24. april, mødte den 33-årige op på en adresse i Middelfart. Her ville han konfrontere en mand, som han mistænkte for at have et forhold til ekskæresten. Den 33-årige slog gentagne gange manden i ansigtet med en knytnæve, så han til sidst røg bagover og ind i en radiator, lød den forurettedes forklaring i retten. Ifølge vidneforklaringen havde den 33-årige bagefter filmet ham med sin telefon, mens han lå og blødte fra næsen.

Selvom den 33-årige nægtede at have opsøgt manden den aften, fandt retten det bevist, at den forurettede talte sandt. Blandt andet på baggrund af politiattesten, der viste, at han brækkede næsen og kindbenet under episoden. Den 33-årige blev ligeledes dømt for samme aften at have truet den forurettede på livet.

Skubbede ned i bord

Om aftenen den 10. maj gik det så ud over ekskæresten igen. Her havde den 33-årige passet deres fælles barn på en adresse i Middelfart, mens ekskæresten var på skadestuen. Da hun kom hjem, kom de to op at skændes. Under skænderiet spyttede han hende flere gange i hovedet og slog hende talrige gange med flad hånd. Herefter havde den 33-årige grebet fat i hendes hår og nakke og skubbet til hende, så hun faldt ned i et bord.

Den 33-årige erkendte at have spyttet ekskæresten og slået hende med flad hånd, men forklarede også i retten, at hun havde provokeret ham. Retten fandt ham skyldig i vold og også i at have truet ekskæresten med en kniv under samme episode.

Den 33-årige blev under retsmødet også kendt skyldig for besiddelse af hash samt anabole steroider ved andre lejligheder.

Dommen lød på 10 måneders ubetinget fængsel. Den dømte 33-årige afsoner i forvejen en straf for salg af stoffer.

Annonce
Navne For abonnenter

Dorthe mistede sin 17-årige 'Fredemus', da han blev ramt af to biler og døde på stedet: Han vil altid have en særlig plads i mit hjerte

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Alarm 112

Bredballe ramt af en stribe indbrud: Politiet fik fire anmeldelser søndag

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

Børkop For abonnenter

Christina og Louise er jævnaldrende frisører: Og derfor er deres nye salon atypisk

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Annonce