Annonce
Sport

Jannik Pohl er ude på ubestemt tid

Jonas Dal kommer til at spejde forgæves efter Jannik Pohl i de kommende uger. Angriberen skal passe på sin akillessene. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Jonas Dal forventer først, at angriberen kan være klar til at spille på bagkant af den næste landskampspause.
Annonce

Horsens: Jannik Pohl var ikke med i 1-1 opgøret mod FC Nordsjælland, men angriberen i AC Horsens var optimistisk og satsede på at være klar til mødet med OB søndag, men sådan kommer det ikke til at gå.

- Hans akillessene skal have ro, så udsigterne er usikre i forhold til, hvornår han kan spille igen, siger træner Jonas Dal.

- Vi skal nok hen på den anden siden af landskampspausen. Det betyder, at han kommer til at mangle noget timing og boldføling, men den pris er vi villig til at betale, for Jannik Pohl er bedst, når han kan udnytte sit store løbepensum, siger Jonas Dal.

Dermed går Jannik Pohl glip af kampene mod OB på søndag og Sønderjyske næste søndag. Derefter er der en pause, hvor AC Horsens spiller en pokalkamp mod VSK Aarhus, og efterfølgende venter en meget vigtig kamp ude mod Lyngby den 20. november.

- Beslutningen vedrørende Jannik Pohl har været nemmere, fordi Kjartan Finnbogason og Nicolai Brock-Madsen gjorde det fint mod FC Nordsjælland. Det samme gjaldt Muamer Brajanac, der kom ind i anden halvleg, så vi har gode alternativer til angrebet, siger Jonas Dal.

Lirim Qamili, der har været hæmmet af en forstrækning, er tilbage i den almindelige træning, så ud over Jannik Pohl, er det kun Michael Lumb, der ikke er i spil til kampen mod OB søndag.

Michael Lumb skal træne i syv dage oven på corona'en, så han kan først være med i hjemmekampen mod Sønderjyske om en uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Politikerne har været til terminsprøve: Læs, hvad de siger til karaktererne

Annonce