Annonce
Trekantområdet

Jazz for børn

Et led i den ny Trekant-jazzfestival for især børn holdes en koncert på Kulturøen i Middelfart i efterårsferien. PR-foto

- Det er vores mål at gøre det til en tradition at lave Jazz For Kids i efterårsferien og at arrangere endnu flere børnejazz-koncerter i alle syv kommuner i Trekantområdet fra næste år, fortæller chef for Jazz i Trekanten

Annonce

Middelfart/Trekantsområdet: Jazz I Trekanten og Copenhagen Jazz Festival præsenterer en ny børnejazzfestival med navnet Jazz For Kids i Trekantområdet i efterårsferien.

En af koncerterne holdes på KulturØen i Middelfart fredag 19. oktober klokken 14.

- Børnefamilier kan se frem til masser af kreative arrangementer og underholdende jazzkoncerter i hele efterårsferien under børnejazzfestivalen. Festivalen præsenterer jazzmusik af højeste kvalitet, så det ikke blot er børnene, der kan slå sig løs i det sjove og kreative musikunivers.

Det fortæller sekretariatschef Karsten Bech fra Jazz i Trekanten i en pressemeddelelse.

- Musikken vil helt sikkert også tale til forældre og bedsteforældre, som her får en mulighed for en stor musikoplevelse sammen med børnene. Man behøver hverken være musikalsk eller vide noget om jazzmusik. Alle er velkomne, og der er garanti for enestående oplevelser hele ugen, fortsætter Karsten Bech.

Det er første gang, at festivalen holdes, og i løbet af uge 42 holdes koncerter i Kolding, Vejen og Middelfart, hvor professionelle musikere vil formidle jazz til børn og barnlige sjæle ved at inddrage alle sanser gennem musik, leg, dans, fortælling og billedkunst.

- Ved koncerten på KulturØen kan børn og voksne opleve en af Danmarks bedste jazzsaxofonister og musikere, når Michael Blicher Special Occasion Band inviterer til dans og fest med jazzmusik. Michael Blicher er kendt for sit farverige og afro-inspirerede lydunivers, som man ikke kan sidde stille til. Her vil være mulighed for at danse, lytte og ikke mindst se musikerne og deres flotte instrumenter.

Den koncert er arrangeret i samarbejde med Middelfart Bibliotek og Kulturøen.

- Vi håber at Jazz for Kids-festivalen vil bringe børne-jazzmusik ud til et bredt publikum i Trekantområdet, og samarbejdet med Copenhagen Jazz Festival har gjort, at vi kan trække på deres mange års erfaring og succes med at lave børnejazz, siger Karsten Bech.

- Det er vores mål at gøre det til en tradition at lave Jazz For Kids i efterårsferien og at arrangere endnu flere børnejazz-koncerter i alle syv kommuner i Trekantområdet fra næste år, fortæller han.

Koncerter

Børnejazzfestivalen Jazz For Kids holdes i Trekantområdet i efterårsferien.Festivalen holder otte koncerter i Kolding, Middelfart og Vejen:Lørdag 13. oktober klokken 11 i Nicolai for Børn, Kolding: Six City Stompers.

Mandag 15. oktober klokken 11 i Nicolai for Børn, Kolding: Kasper Staup Duo.

Tirsdag 16. oktober klokken 14 på Rådhuspladsen, Vejen: Rumpistol - Tilbage til Fremtiden.

Onsdag 17. oktober klokken 11 i Nicolai for Børn, Kolding: Rumpistol - Tilbage til Fremtiden.

Fredag 19.oktober klokken 11 i Nicolai for Børn, Kolding: Michael Blicher Special Occasion Band.

Fredag 19. oktober klokken 14 på KulturØen, Middelfart: Michael Blicher Special Occasion Band.

Søndag 21. klokken 11 i Nicolai for Børn, Kolding: Flensborg/Vendt Duo og Billedskolen Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter stort corona-udbrud i Aarhus: Nu sender Sygehus Lillebælt også medarbejdere hjem

Annonce