Annonce
Trekantområdet

"Jazz ved Søen" byder på fire koncerter med sangen i centrum

Lørdag den 24. august er der "Jazz ved Søen" for femte gang. Igen præsenteres der fire jazzbands i løbet af dagen, og denne gang med hovedvægten lagt på den gode sang. JazzBand Kolding er sammen med Slotssøbadet og Jazz i Trekanten arrangerør. PR-foto

Kolding: Lørdag den 24. august kl. 10-17 er der for femte gang Jazz ved Søen, der denne gang sætter fokus på sangen. Der er som tidligere fire koncerter på dagen, hvor Jazzband Kolding, et af trekantområdets bedste bigbands lægger ud kl. 11.

Derefter kl. 12.30 Melissa Inya Quartet. Melissa er en af de mest lovende upcoming danske vokalister, med et repertoire der har rødder i både jazz og soul.

Malene Kjærgård Grouper går på scenen kl. 14, hvor Malene med blød og lækker stemme præsenterer fortolkninger af kendte jazzstandards.

Traditionen tro indtager Vestre Jazzværk scenen kl. 15.30, med aldrig svigtende god stemning, skabt af god velspillet traditionel jazz, kombineret med godt humør.

Jazzband Kolding, Slotssøbadet og Jazz i Trekanten står for denne minifestival, hvortil der er gratis entre - pladsen åbner kl. 10.

Annonce
Mesissa Inya Quartet og Malene Kjærgård Grouper lægger musik og stemmer til årets Jazz ved Søen, hvor der naturligvis også bliver mulighed for et genhør med JazzBand Kolding og Vestre Jazzværk. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

De hjemløse og byens andre udsatte savner et værested om aftenen

Annonce