Annonce
Billund

Jeg ønsker ingen motorvej vest om Billund by, så hellere nej tak til motorvej

Ulrich Kristensen, kandidat til Billund Byråd for Lokalpolitisk Forum, ønsker for Billund og hele kommunen, at byen kan vokse mod sydvest, som en enhed. Arkivfoto: Alex Hermann

Læserbrev: I rigtig rigtig mange år af mit arbejdsliv, har jeg "rejst" ud af kommunen for at arbejde i byer som Vejle, Horsens og Skanderborg. At flytte har aldrig været en overvejelse, fordi her trives vi som familie.

Nu skal vi så have snakken om en kommende motorvej igen, jeg læser også at en af vores lokale ejendomsmæglere hilser den velkommen...

"Gedestien" fra nord mod lufthavnen, kræver bestemt en opgradering - har nærmest været glemt landspolitisk i alt for mange år.

Annonce

Jeg ønsker til gengæld ingen motorvej vest om Billund by, så hellere NEJ tak til motorvej.

Ved de borgere, som ikke forstår denne modstand, hvor tæt på Billund by den er planlagt - iflg. VVM undersøgelserne? men de tages jo heller ikke til "indtægt" blandt politikere længere.

Ved de borgere som ikke forstår denne modstand, hvordan motorvejen skal etableres i terrænet - jvf. VVM undersøgelserne? den skal hæves over nuværende niveau, for at sikre afløb af bl.a. regnvand!

Jeg ønsker for Billund og hele kommunen, at byen kan vokse mod sydvest, som en enhed.

Jeg tror ikke på, at den samle os, nærmere det modsatte (det er så en personlig følelse, som tiden kun kan vise, hvis nu den kommer....)

Ingen støj indover byen (oftest vestenvind), og nej der findes ikke smarte modeller, som kan sikre os mod dette - ikke et eksperiment, og noget med "lad os nu se...."

Den største aktivitet omkring turisme har vi i den østlige del af byen/kommunen (bl.a. Wow Park & Lalandia) + nyt projekt for hele "travbanegrunden"

Jeg har været pendler i mange år, og nej tre-fem minutter i sparet/vundet transporttid er altså ikke afgørende for mine valg.


Jeg sætter kæmpe stor pris på den nærhed, jeg oplever, når jeg bevæger mig rundt i kommunen, jeg mener det når vi som politisk forening siger "en kommune, en vej - sammen"

Ulrich KristensenAfgørende er de nære værdier som familie, venner, skole, institutioner, foreningsliv med mere.

Hvis vi ønsker bosætning, er det de nære værdier, vi skal have fokus på - hvad er det som "Børnenes hovedstad" kan - hvordan støtter vi bedst vores foreningsliv, er det trygt og godt at blive ældre i vores kommune?

Hvorfor skal man tilvælge Billund kommune?

De internationale ser nogle muligheder i og omkring byen, men er deres bevæggrunde helt at sammenligne? De har truffet et valg allerede ved at søge muligheden for at arbejde her.

Ejendomsmægler Lene Eg Madsen mener, at en kommende motorvej vil gøre det nemmere for en familie fra f.eks. Århus at vælge os til pga en motorvej... Nej vel, hvorfor de skulle vælge os til, må ligge i de nære værdier.

På samme måde som vi som familie aldrig har overvejet at flytte herfra!

Jeg sætter kæmpe stor pris på den nærhed, jeg oplever, når jeg bevæger mig rundt i kommunen, jeg mener det når vi som politisk forening siger "en kommune, en vej - sammen"

Annonce
Navne For abonnenter

Dorthe mistede sin 17-årige 'Fredemus', da han blev ramt af to biler og døde på stedet: Han vil altid have en særlig plads i mit hjerte

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Alarm 112

Brand blev opdaget, da videoovervågningen forsvandt: Der var kun røg, da brandvæsnet nåede frem

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

Børkop For abonnenter

Christina og Louise er jævnaldrende frisører: Og derfor er deres nye salon atypisk

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Annonce