x
Annonce
Læserbrev

Jeg håber og tror, at hjælpepakkerne giver en smule lettelse for de mange hårdtarbejdende danskere, der står i en mildest talt dårlig situation lige nu

Jeg er meget imponeret over de mange tiltag, som lokale virksomheder i Østjylland og resten af landet finder på for at holde forbruget i gang. Og jeg kan love jer for, at jeg og resten af mine kollegaer også kæmper for jer.

Læserbrev: Det er nogle nervepirrende og svære dage for såvel sundhedssektoren som dansk erhvervsliv.

Corona-virussen spreder sig som ringe i vandet, ikke kun blandt mennesker verden over, men også ved negativ indvirkning på mange brancher og virksomheder.

Derfor skal der gøres noget for at hjælpe danske virksomheder og for at holde hånden under danske arbejdspladser.

Regeringen har præsenteret hjælpepakker, der går et stykke ad vejen. Men de er ikke nok.

Derfor har Venstre presset på for, at også selvstændige, freelancere og små iværksættere får mulighed for eksempelvis lønkompensation i en tid, hvor finanserne strammer til.

Det lykkedes således forleden at lande en aftale med alle Folketingets partier, hvor der er klare Venstre-aftryk, som jeg er stolt af at have stået i spidsen for.

Vi har blandt andet sikret en væsentlig forbedring af kompensationsniveauerne, en forøgelse i lønkompensationen til freelancere og solo-selvstændige samt fået skrevet ind i aftalen, at alle partier forpligter sig til at gøre yderligere for et trecifret milliardbeløb - vi foreslår en krisefond.

Den tiltrængte hjælp betyder forhåbentlig, at frisørsalonen på torvet, restauranten i gågaden, det lille konsulenthus og mange flere ikke nødvendigvis behøver dreje nøglen om i kølvandet på pandemien, men at de kan holde skindet på næsen og komme ud på den anden side.

Derudover ved jeg, at rigtig mange af jer finder på kreative løsninger, som kan holde forretningen flydende.

Jeg har læst om alt fra udlejning af hotelværelser som hjemmekontorer til elektronisk holdtræning, og flere butikker leverer varer til lokalområdet. Uanset om man står og mangler en bog, et puslespil eller friskt slagterkød, kan man nu få det lige til døren.

Jeg er meget imponeret over de mange tiltag, som lokale virksomheder i Østjylland og resten af landet finder på for at holde forbruget i gang. Og jeg kan love jer for, at jeg og resten af mine kollegaer også kæmper for jer.

Jeg ved, at fremtidsperspektiverne stadig er usikre, men jeg håber og tror, at hjælpepakkerne giver en smule lettelse for de mange hårdtarbejdende danskere, der står i en mildest talt dårlig situation lige nu.

Troels Lund Poulsen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Vand fosser ud på Jennumvej

Danmark

Live: Børn og lærere er ikke forsøgskaniner, siger Søren Brostrøm

Vejle

Det tegner foreløbigt godt: Vejle Sygehus bidrager til dansk corona-lyntest

Annonce