Annonce
Vejle

Jeg passer egentligt bare mig selv. Det har jeg altid gjort: Mød Jeanet i serien "Mennesker"

Jeanet, Give. Foto: Mette Mørk

Give: Jeg passer egentligt bare mig selv. Det har jeg altid gjort. Jeg har altid holdt af at være alene og har altid været god til det, så i denne her corona-tid skulle man måske mene, at det ikke har været et problem for mig, ikke at kunne være sammen med så mange mennesker.

Men...

Det er sådan lidt underligt, og jeg kan ikke rigtigt forstå det, for nu savner jeg faktisk at være sammen med andre mennesker. Det ligner bare slet ikke mig.

Annonce

Måske det handler om, at nu er det hele alligevel blevet for lukket, og der er jo bare ikke rigtigt noget, vi kan gøre ved det. Jeg ved det ikke, men arrjj... det føles altså underligt, at jeg er begyndt at have det sådan.

Om der er noget, der bekymrer mig?

Ja, det bekymrer mig en smule, at folk går og bliver sure over ingenting i denne her tid, og at nogle er begyndt at opføre sig som politibetjente over for hinanden. Det er ikke godt. Der er jo ikke nogen, som er bedre end andre. Vi skal jo sørge for at passe på hinanden. Jeg gør i hvert tilfælde, hvad jeg kan.

Jeg nyder at bo i en by på størrelse med Give. Der er både byen, når altså den er åben, og så er der naturen. Jeg går virkelig mange ture ude i skoven. Jeg kan mærke, at det gør godt.

Mennesker

  • I mere end et år har fotojournalist Mette Mørk og journalist Christina Møgelvang Mosegaard af og til gået en tur forskellige steder i Vejle Kommune - og det gør vi stadig.
  • Vi er på landet og går på gader og stræder i byerne. Vi møder mennesker tilfældigt og tager os tid til at lytte til unikke fortællinger.
  • Du kan finde “Mennesker” hver lørdag i den trykte avis. Et nyt menneske, hver gang. Du kan også følge med på Instagram “VejleAmtsFolkeblad” eller på vafo.dk.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Peanutbutter-banana-sandwich og portugisiske grillspyd: Det har der været serveret på Vejlegårdens siden fagkonflikten

Erhverv

Forsker om Vejlegården: Politikerne var med til at forlænge konflikten ved at at blande sig. Den kunne hurtigt være blevet afgjort i arbejdsretten

Erhverv

De seks vigtigste ting, du skal læse, for at forstå konflikten på restaurant Vejlegården

Vejle For abonnenter

Stadsarkitekten afviser kritikken af vandkunsten ved Vejle Rådhus: 'Det fungerer både til hverdag og fest'

Annonce