Annonce
Debat

Jeg vil være Hedensted bys stemme i byrådet: Hedensted by kræver handling nu

Læserbrev: I Venstres byrådsgruppe er der i dag kun to ud af 12, der bor i Hedensted by, selvom tre ville være mere repræsentativt.

Også i det magtfulde udvalg for politisk koordinering og økonomi er de tunge poster besat med folk udenfor Hedensted by. Der er derfor behov for at styrke den lokal-liberale indflydelse fra Hedensted by i byrådsarbejdet.

Hedensted by er i en rivende udvikling, og der skal træffes nogle vigtige beslutninger om, hvordan byen skal udvikle sig i de kommende år.

Annonce

Jeg synes, det er vigtigt, at det er de folk, der bor i Hedensted by, der kommer til at bestemme udviklingen i Hedensted by.

Morten Juhl Lassen

Jeg synes, det er vigtigt, at det er de folk, der bor i Hedensted by, der kommer til at bestemme udviklingen i Hedensted by.

Bl.a. er det vigtigt, at vi denne gang får realiseret Hedensted midtbyplan. Ved tidligere kommunalvalg er der nemlig også blevet udarbejdet planer for Hedensted by, uden at planerne dog er blevet til andet end valgflæsk.

Denne gang mener jeg, at vi i Hedensted by skal kræve handling, så planerne bliver realiseret også efter valget og ikke blot lagt i skuffen, som det er sket tidligere!

Jeg har tidligere siddet i byrådet i Hedensted for Venstre fra 2002 til 2005. Dengang var jeg med til at vedtage visionsplanen for Hedensted Sydøst med golfbane, ridecenter og nye boligområder. Visionen fra dengang er nu her 16 år efter blevet til virkelighed. Området har tiltrukket mange nye familier til byen og er et aktiv for endnu flere.

På tilsvarende måde skal vi gøre Hedensted midtby til et aktiv, så vi om 16 år ser en midtby, der emmer af liv, med cafeer og hæng ud-steder på bytorvet, der giver folk lyst til at slå sig ned og hygge sig over en kop kaffe eller en øl med naboer og bekendte i byen.

Trykkeriparken skal videreudvikles, og der skal være plads til, at vores unge får nogle gode ungdomstilbud i Hedensted by.

Gaderne skal nytænkes, så vi får bundet byen sammen hen over jernbanen med en cykel/gangbro og et kulturhus, og vi skal bygge mere i højden i midtbyen og have flere kulturtilbud i gaderne i midtbyen.

Jeg mener, at Hedensted by skal kræve handling nu. Jeg vil derfor være Hedensted bys stemme ind i byrådet, bl.a. så planerne for Hedensted midtby denne gang ikke bliver glemt, men bliver realiseret også efter valget!

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

VEJLE For abonnenter

Heidis bryllupsgave var en rød knallert: Mød sko-sælgeren, der elsker at få Vejle til at 'smage dansk'

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

Vejle For abonnenter

Så faldt hammeren: Ekskluderede medlemmer af Vejle Motorbådklub har fået deres dom - 'nu er de værste smidt ud'

Debat

Debat: Blå bloks landbrugsudspil er rent klimabluff

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Annonce