Annonce
Jelling

Jelling Camping vil være Danmarks bedste

Jelling Camping skal være Danmarks bedste. Den ambition har den nye ejer af pladsen, Peter Gosvig, og det betyder mange spændende tiltag og udbygninger på pladsen. Foto: Mette Mørk
Gæster på Jelling Camping kan se frem til flere nye forbedringer og tiltag. Pladsen har nemlig fået ny ejer, og han drømmer stort.

Jelling: Ambitionerne er store. Jelling skal have Danmarks bedste campingplads.

Det er en realistisk ambition, hvis du spørger den nye ejer af Jelling Camping, Peter Gosvig.

- For mig er man ikke Danmarks bedste campingplads, hvis man har fem stjerner. Man er Danmarks bedste, hvis hver en gæst har fået en god oplevelse med herfra og ikke mindst en dejlig ferie, siger Peter Gosvig.

Han har tidligere været forpagter på Give Camping og har derfor erfaring med, hvad der fungerer på en campingplads og hvad der ikke fungerer.

- Du kan have nok så flot en beliggenhed og nok så fine forhold på pladsen, men hvis dine gæster ikke får et smil med på vejen, så er der lang vej igen, siger Peter Gosvig.

Og smil er der nok af. De nyindkøbte mooncars er blevet taget flittigt i brug, og vejret meldes for en gangs skyld optimalt til is.

- Hen over sommeren vil der være arrangementer og aktiviteter for hele familien. Der kommer blandt andet aftener med levende musik, siger Peter Gosvig.

Annonce

For mig er man ikke Danmarks bedste campingplads, hvis man har fem stjerner. Man er Danmarks bedste, hvis hver en gæst man har haft, har fået en god oplevelse med herfra og ikke mindst en dejlig ferie.

Peter Gosvig

Pool og nye hytter

Selvom det for Peter Gosvig ikke er campingpladsens faciliteter, som gør den til Danmarks bedste, så skal der alligevel ske noget nyt på Jelling Camping. Og et af de nye tiltag bliver en våd fornøjelse.

- Jelling Camping skal have sin egen pool. Vi har tidligere brugt friluftsbadet ved siden af, men det kan bedre betale sig for os at have vores egen, siger han.

Planen er, at poolen skal bygges i en gård bag hovedbygningen, og Peter Gosvig håber, den kan stå færdig i april 2021.

- Poolen er god at have, for når folk kigger efter en camping plads, så er det ofte vigtigt, at den har en pool.

Fordi Jelling Camping er en helårs campingplads, vil Peter Gosvig også have bygget nogle nye, varmeisolerede hytter, som man kan bo i om vinteren og så skal badeforholdene optimeres.

- Der skal bygges nye bade og toiletrum, som gæsterne allerede kan nyde godt af til april næste år og så laver vi løbende forbedringer på pladsen. Vi har lige fået installeret to standere, så gæsterne kan lade deres elbil op, hvis de kommer i sådan en, siger Peter Gosvig.

Indtil de mange planer er blevet realiseret, får gæsterne et ekstra smil med på vejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

VB

VB siger farvel til norsk offensiv-spiller

Annonce