Annonce
Jelling

Jelling Festival melder udsolgt: Nu har vi kun endagsbilletter tilbage

Hvis man har sikret sig en partoutbillet til Jelling Musikfestival, har man god grund til at være lige så glad, som Johan Olsen fra Magtens Korridorer er her. Det er nemlig ikke længere muligt at få andre end endagsbilletter. Billedet er fra sidste års festival - men Magtens Korridorer kommer også i år. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Der er ikke flere partout- og todags-billetter tilbage til dette års Jelling Musikfestival

Jelling: Her to uger før starten kan Jelling Musikfestival melde udsolgt af partout-billetter og todags-billetter.

Festivalen oplyser i en pressemeddelelse, at det er gået stærkt med at få solgt de sidste billetter, efter de for lidt over en måned siden præsenterede en lind strøm af udenlandske navne efterfulgt af det fulde program. Samtidig bød det efterhånden klassiske åbningssalg 1. december sidste år på et rekordstort salg af partout-billetterne. 11.500 gæster indløste billet på dagen.

Jelling Musikfestival har ikke tradition for at melde det præcise antal af partout-billetter ud - til gengæld vil de gerne oplyse, at der stadig er endags-billetter tilbage, så muligheden for at besøge festivalen er endnu ikke helt udelukket.

Annonce
Nickelback var sidste års hovednavn - i år bliver det ZZ Top. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Danmarks dejligste parallelsamfund

Meldingen om udsolgt kommer midt i den travle periode, hvor festivalpladsen skal gøres klar. Fra Jelling Musikfestival lyder det dog, at man er godt med.

"Festivalpladsen er ved at blive gjort klar til festival, græsset er nyslået, og de første barer og madboder er lige så stille begyndt at skyde op - og inden vi får set os om, strømmer alt den dejlige musik ud af højtalerne igen og hidkalder alle til at være en del af det store fællesskab og ikke mindst Danmarks Dejligste Parallelsamfund," lyder det i pressemeddelelsen.

Jelling Musikfestival starter onsdag 29. maj og løber til og med 1. juni. På scenerne skal navne som George Ezra, The Pretenders og ZZ Top spille deres mange hits.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce