Annonce
Kultur

Jelling har en plan: Når du ikke må komme på festival - kommer festivalen hjem til dig

Jelling Musikfestival har fået flere samarbejdspartnere til at lave en anden slags festival. Arkivfoto: Mette Mørk
Man kan ikke sidde stille i festivalweekenden. Derfor er Jelling Musikfestival klar med et tilbud, der sikrer dig musik, mad og drikkevarer i rigelige mål - derhjemme.

Jelling: Teltpælene burde være på vej i jorden, og lastvognstogene skulle brumme i baggrunden på festivalpladsen i Jelling lige nu. Men sådan gik det ikke.

Selvom den politiske udmelding om aflysning i år lander endnu senere end sidste år, skal Jelling Musikfestival markeres, mener festivalens bagmænd:

Der er brug for at holde traditionerne og festivalmagien ved lige - også selvom man ikke må samles 35.000 mennesker med musik i luften og danse om kap med pinsesolen.

Annonce

Takket være festivalens venner og samarbejdspartnere i Jelling og Vejle er der derfor samlet en række tilbud og initiativer, som en service til de kulturtørstige gæster og frivillige, der vil holde traditionen ved lige og skabe festivalstemning hjemme i stuerne og haverne.

Men det kræver, at man vil tage del i at markere festivalen ved at stable sin egen havefestival på benene.

- Selvom vi selvfølgelig helst ville holde festival for 35.000 gæster på græsmarken uden for Jelling, er det allervigtigste for os, at vores gæster og frivillige bibeholder traditionerne, mødes med gamle og nye venner og plejer festivalånden. Det kan lade sig gøre i år, fordi vores samarbejdspartnere velvilligt har tilbudt at være leverandører på blandt andet musik, mad og merchandise. Vi håber, at rigtig mange vil støtte op om initiativet og være med til at markere festivalen, siger festivalleder Lars "Charlie" Mortensen.

Du kan skabe din helt egen Jelling Musikfestival derhjemme ved at:

Booke en koncert hjem til haven gennem Uncovermusic.dk. 20 procent af bookingbeløbet går til lokale idrætsaktiviteter gennem Jellings idrætsforening, JfS.

Samtidig har festivalen andre forskellige samarbejdspartnere, blandt andre SuperBrugsen i Jelling, Cafe Sejd, Vinoble i Vejle, Byens Cafe og sortiment.dk. Du kan tjekke deres facebook- eller hjemmeside for flere informationer.

Der arbejdes på at sikre flere samarbejdspartnere for festivalen, oplyser Jelling Musikfestival

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce