Annonce
Jelling

Jelling Kirkegård gror til

Jelling Kirkegård er sædvanligvis smuk og velholdt. Men nu må graveren og de ansatte ikke passe den grundet coronatruslen. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Graver Frode Christensen må ikke passe Jelling Kirkegård, da kirkens personale skal arbejde hjemme. Derfor har ukrudtet nu frit spil, mens forårsblomsterne stadig står hos gartneren frem til påske.
Annonce

Jelling: Det er frustrerende at være ansat som graver på Jelling Kirkegård, når de grønne fingre for tiden begynder at krible.

Kirkens ansatte må nemlig ikke længere udføre arbejdsopgaver blandt gravsten og kirkestier, da alt personalet i Jelling Kirke skal arbejde hjemme grundet coronakrisen.

- Jeg har dyb respekt for, at vi skal passe på hinanden, så coronasmitten holdes nede. Men det gør da ondt, at man ikke må slå græsset, hive ukrudt op eller plante de forårsblomster, som fortsat står hos gartneren frem til påske, siger Frode Christensen, der er graver på Jelling Kirkegård.

Annonce

Sakker bagud

Normalt passer Frode Christensen Jelling Kirkegård sammen med tre medarbejdere, men ingen af dem må arbejde på kirkegården under forårssolens stråler.

- Det er jo et skønt vejr i disse dage, så der er rigeligt at gå i gang med. Græsset begynder at gro, mens vi sakker bagud på kirkegården, siger Frode Christensen.

Frode Christensen fortæller også, at der på nuværende tidspunkt er ret vigtige ting at ordne på Jelling Kirkegård.

- Vi mangler at få lagt en sidste hånd på kirkestien, som er ved at blive lagt om, og en af hækkene skal rives op, mens en anden kun er halvvejs beskåret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce