Annonce
Jelling

Jelling Kro tænker alternativt: Åbner en pølsevogn

Nu kan Jelling Kro tilføje en pølsevogn til listen over byens spisesteder, der udover kroen indeholder caféer, pizzeriaer og et pandekagehus. Foto: Jelling Kro
Byens bedste - og eneste - pølsevogn åbner foran Jelling Kro på store bededag. Her vil den fremover holde åbent fra onsdag til søndag.
Annonce

Jelling: Var det noget med en ristet hotdog? Eller er du mere til en kradser?

Så kan du fremover forsøde dit ophold i Jellings monumentområde med noget at spise fra den nye pølsevogn foran Jelling Kro.

Første åbningsdag er allerede på store bededag, 8. maj, hvor pølsevognen vil være åben fra klokken 11 til 16.30.

- Som noget helt nyt etablerer vi en pølsevogn ved kroen. Foran kroen kan man fra fredag møde et stykke dansk kultur. I disse coronatider er det nødvendigt at tilbyde noget at spise, som kan tages med eller nydes ude, med afstand til andre. Derfor har vi valgt at åbne en traditionel pølsevogn med gode danske Langelænder-pølser, lyder det fra Dorthe Kirstine og Bjarne Madsen, ejere af Jelling Kro.

Annonce

Nødt til at gøre noget

Kroens pølsevogn holder åben onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag - alle dage fra klokken 11 til 16.30.

- At åbne en pølsevogn er noget, vi har snakket om i flere år, og nu skulle det være nu. Det handler også om, at vi er nødt til at gøre et eller andet, når vi nu ikke må have gæster indenfor på grund af coronanedlukningen, forklarer Dorthe Kirstine Madsen.

Det er stadig muligt at bestille almindelig kromad ud af huset fra Jelling Kro.

Annonce
Kultur

Vejles borgmester: Festivalerne tror på 2021

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce