Annonce
Jelling

Jelling Musikfestival afslører første navn på plakaten

Nephew er fortsat et af landets mest populære bands, og næste år spiller bandet på Jelling Musikfestivals åbningsdag. To måneder forinden er festivalen i øvrigt medarrangør på den udsolgte Nephew-koncert 30. marts i Spektrum i Vejle. Pressefoto

Det danske rockband er første navn på plakaten til Jelling Musikfestival, som åbner billetsalget i næste uge.

Annonce

Jelling: Festivalgæster kan se frem til hits som "Hjertestarter", "Igen & Igen &" og "Superliga", når Nephew spiller på åbningsdagen onsdag 29. maj til Jelling Musikfestival 2019.

Dermed vender Simon Kvamm og co. tilbage til den lokale festival efter flere års fravær.

- Til maj er det seks år siden, bandet sidst spillede på Jelling Musikfestival, nemlig til festivalens 25-års jubilæum, hvor de tog publikum med storm. Nephew er derfor et længe savnet navn på plakaten, som endelig vender tilbage og giver publikum en mulighed for at synge med på deres udødelige hits, lyder det i en pressemeddelelse.

Siden sidst har Nephew holdt en længere pause fra rampelyset, inden bandet i sommer gjorde comeback med det nye medlem Marie Højlund og leverede to anmelderroste koncerter på Roskilde Festival og Smukfest. For nylig spillede Nephew to udsolgte koncerter i Herning og København, og til foråret drager bandet på en længere turné, som allerede er udsolgt.

Annonce

Billetsalget begynder om lidt

Offentliggørelsen af Nephew kommer lidt mere end en uge før, billetsalget starter til Jelling Musikfestival 2019. Det gør det lørdag 1. december.

Her er der traditionen tro mulighed for at spare flere hundrede kroner på partout-billetten, hvis man køber den i løbet af 1. december, hvor prisen er 1325 kroner. Allerede dagen efter koster billetten 1575 kroner, hvorefter prisen stiger yderligere et par gange frem mod festivalen. Billetter kan købes på Ticketmaster.dk, hos Byens Café i Jelling eller Torvehallerne i Vejle.

Jelling Musikfestival 2019 foregår i Kristi himmelfartsferien, nærmere bestemt 29.-30.-31. maj og 1. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce