Annonce
Jelling

Jelling Musikfestival bliver til Hjemlig Musikfestival: Publikum lægger hus til årets festival

Selv om årets Jelling Musikfesitval er aflyst, er der rig mulighed for at stable en lille havefest på benene. Og måske kan man være så heldig at få livemusik til festen. Her er det fra Siljeager i 2017, da Vejle Amts Folkeblads reportere kiggede forbi. Arkivfoto: Mette Mørk
Pinsen bliver alligevel i Jelling Musikfestivals tegn, når der pinselørdag 30. maj lægges op til Hjemlig Musikfestival - en festival hjemme i haverne og stuerne med mulighed for at høre livemusik.

Jelling: Siden 2015 har Jelling Musikfestival været afholdt i pinsen. Sådan bliver det også i år - også selvom coronavirussen har aflyst det officielle program.

For i år bliver musikken sat på hjul, når Jelling Musikfestival for en enkelt dag bliver til Hjemlig Musikfestival. Her vil et rullende diskotek samt de tre artister Frederik Damkær, Bamse Madsen Band og Rust sørge for musikalsk underholdning i Jelling og omegn lørdag 30. maj fra klokken 10 til 19.

Hvor de præcist vil spille, kan publikum selv få indflydelse på.

- Hvis du i høj grad savner oplevelsen af musik spillet håndholdt og live, kan du i de kommende uger op til hjemmefestivalen via jellingmusikfestival.dk begrunde, hvorfor lige netop du og dit lille intime selskab skal have besøg i haven. Så kan det være, vi lægger vejen forbi, skriver festivalen i en pressemeddelelse, hvor det også oplyses, at koncerterne bliver filmet og livestreamet på TV Syds hjemmeside.

Her er programmet

  • 10.00-19.00: 2020-lineuppet kanaliseres via et rullende Diskotek Thunder-Power og Daniel Hoff til Jelling og omegn
  • 10.00-12.00: Bamse Madsen Band giver udvalgte, intime live-koncerter
  • 13.45-16-00: Frederik Damkær giver udvalgte, intime live-koncerter
  • 17.00-19.00: Rust giver udvalgte, intime live-koncerter

Smag på festivalen

I samarbejde med Superbrugsen i Jelling har festivalen også sørget for, at publikum kan skaffe ekstra ingredienser til at sætte gang i festivalstemningen.

Det sker gennem en såkaldt takeaway-festivalbox, der blandt andet indeholder armbånd, festivalens genbrugskrus, sanghæfter, plakater og håndsprit – og ikke mindst alle ingredienser til at lave den legendariske festivalburger.

- Hjemlig Musikfestival udspringer først og fremmest fra ønsket om at skabe en lillebitte smule festivalstemning, selvom vi ikke kan samles. For det andet vil vi gerne hylde alle de hverdagshelte, der knokler for at føre Danmark ud på den anden side af krisen – herunder alle jer, der har valgt at beholde billetterne til næste års festival, siger festivalleder Lars "Charlie" Mortensen, der opfordrer publikum til ikke at samles offentligt og desuden holde god afstand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Annonce