Annonce
Kultur

Jelling Musikfestival er ikke bekymret for corona: Vi holder festival til maj

Festivalleder Lars "Charlie" Mortensen er ikke bekymret for om de kan gennemføre Jelling Musikfestival til maj, selvom corona endnu engang fylder meget i Danmark. Arkivfoto: Mette Mørk
Selvom corona lige nu igen har indtaget Danmark, er man hos Jelling Musikfestival ikke bange for, at pandemien kommer til at spænde ben for næste års festival.

Jelling: Lige nu føles sommer, live musik og kolde fadøl rigtig langt væk.

Ikke mindst fordi corona igen spænder ben for mange sociale arrangementer, og mundbind og coronapas er igen blevet en del af hverdagen.

Men på kontoret hos Jelling Musikfestival er man ikke bange for, at corona for tredje gang vil føre til aflysninger af sommerens festivaler.

Annonce

Det siger festivalleder Lars "Charlie" Mortensen.

- Der er lang tid til sommer, og lige nu er vi slet ikke bekymrede for, om vi kan gennemføre festivalen. De fleste danskere er vaccineret, og smitten er ikke så høj om sommeren, fortæller Lars "Charlie" Mortensen.

Er forberedte på det værste

Selvom Lars "Charlie" Mortensen ikke er bange for, at corona vil spænde ben for festivalen til maj, så har de alligevel forsøgt at sikre sig mod eventuelle aflysninger.

- Vi har været i dialog med vores samarbejdspartnere i tilfælde af, at det værste skulle ske, så vi er sikret, så godt vi nu kan være, fortæller han.

Der er lang tid til sommer, og lige nu er vi slet ikke bekymrede for, om vi kan gennemføre festivalen. De fleste danskere er vaccineret, og smitten er ikke så høj om sommeren.

Lars "Charlie" Mortensen

Dog har han ikke oplevet, at musik-markedet har ændret sig den seneste tid.

- Både det danske og udenlandske marked er, som det plejer, men vi må selvfølgelig leve med, at der kan være restriktioner, og så følger vi jo dem, siger Lars "Charlie" Mortensen.

Billetsalget til næste års Jelling Musikfestival begynder 1. december, og selvom mange har valgt at gemme deres billet fra forrige år, er der stadig 40 procent tilbage.

- Vi oplever en meget stor interesse for årets billetsalg, så folk skal ikke vente for længe, hvis de vil nå at sikre sig en billet, fortæller han.

1. december vil festivalen offentliggøre det første hovednavn, og flere store navne vil blive offentliggjort henover julen.

- Vi ser fremad, og vi er nødt til at være positive, så det er vi, siger Lars "Charlie" Mortensen.

Indtil videre har Jelling Musikfestival offentliggjort Gnags, Martin Jensen, Andreas Odbjerg og Drew Sycamore.

Den næste Jelling Musikfestival finder sted 25.- 28. maj 2022.

Interviewet med Lars "Charlie" Mortensen er lavet, inden det søndag blev kendt, at mindst to danskere er smittet med en ny variant coronavirus, der har fået navnet Omikron. 

Annonce
Navne For abonnenter

Lægerne sagde, hun var for ung til at dø, men de kæmpede forgæves: Anja døde med sønnen Christian ved sin side

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

8. klasse møder Gert: 'Jeg kender flere, der er døde her, både af stoffer og alkohol, og det er noget, man ikke lige glemmer'

Hedensted For abonnenter

Flere investorer klar: Men sportel-visionen træder fortsat vande uden tidsplan

Vejle

Når turen kommer til Vejle: Sådan vil man løse parkeringsudfordringerne

Erhverv

Niels dropper sit 25-års jubilæum og lukker firmaet på grund af kronisk sygdom: Nu vil han cykle til Prag

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Kultur For abonnenter

Rockklubben har talt: To kvinder rendte med guldet i musikåret 2021

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Alarm 112 For abonnenter

Vejle i 70'erne: Kvinde mistede livet, da hun ramte skolebus med 45 elever

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Vejle

Opfordring til at droppe demonstrationer blev benzin på bålet: 'Nu vil vi tale endnu mere med pressen og sætte endnu flere skilte op'

VEJLE For abonnenter

Marc Oliver mistede sin fireårige datter, da hans kæreste rejste til udlandet og sendte ham en skæbnesvanger besked: Nu har han udgivet et album, hvor han synger om savnet af sin lille pige

KLUMME

Provsten kæmper stadig med mors gode råd: 'Hold dig nu til sandheden, Børge!"

Annonce