Annonce
Kultur

Jelling Musikfestival tilføjer fire danske topnavne til plakaten: Kim Larsens kendte søn spiller for fjerde gang

Hjalmer og tre andre danske kunstnere er netop blevet offentliggjort til dette års Jelling Musikfestival. PR-foto
Fire nye, danske navne er netop blevet tilføjet til programmet til dette års Jelling Musikfestival, som finder sted til maj.

Jelling:  Jelling Musikfetival starter 2022 med manér, og tilføjer fire af de helt store artister fra den danske musikscenes fortid, nutid og fremtid til programmet.

I en pressemeddelelse skriver festivalen, at Malurt, Hugorm, Hjalmer og Tobias Rahim slutter sig til lineuppet.

- Gendannede Malurt med Michael Falch i front skulle efter en totalt udsolgt tour i 2020 have debuteret på Jelling Musikfestival. I 2022 får gæster chancen for endelig at opleve hits som ’Superlove’, ’Mød Mig I Mørket’ og ’Sommer På Vej’ og et sveddryppende liveshow, der blander ånden fra The Clash og Bruce Springsteen, skriver festivalen.

Annonce

Malurt stiller op i ’Mød mig i Mørket’ formationen fra 1982-84 med Christian Arendt på guitar, Peter Mors på trommer, Dia Nielsen på bas og Pete Repete på keys.

- Gåsehuden vil med garanti gennembore cowboyjakkerne hos både nye fans og de heldige festivalgæster, der tidligere har oplevet Malurt live, skriver Jelling Musikfestival.

Simon Kvamm og Hjalmer på plakaten

Siden debut-EP’en ’Folk skal bare holde deres kæft’ og albummet ’Kom vi flygter’ fra 2020 har Hugorm demonstreret deres totale publikumskontrol over det ganske danske land. Trioen er opstået som et legesygt passionsprojekt i Klitmøller og består Simon Kvamm på sang, Árni Bergmann Jóhannsson på trommer og Morten Gorm på guitar.

- Lige dele fandenivoldskhed og melankoli farver bandets hypnotiserende univers, som må og skal opleves til Hugorms medrivende, sorthumoristiske liveoptrædener, skriver festivalen.

Få danske kunstnere er så hjemmevant på en scene som Hjalmer. Fans kan roligt glæde sig til at mærke hans forfriskende umiddelbarhed og klokkeklare passion for musikken strømme udover scenekanten på Jelling Musikfestival igen.

Jelling Musikfestival

Med koncerter i 2017, 2018 og 2019 – foruden en plads på plakaten i 2020 – er Hjalmers charmerende popmusik efterhånden fast inventar på Jelling Musikfestival. Et gensyn i 2022 er derfor kærkomment, særligt efter albumforløberen ’Kommer Tilbage’ og den arbejdsomme popsnedkers karismatiske deltagelse i ’Toppen Af Poppen’.

- Få danske kunstnere er så hjemmevant på en scene som Hjalmer. Fans kan roligt glæde sig til at mærke hans forfriskende umiddelbarhed og klokkeklare passion for musikken strømme udover scenekanten på Jelling Musikfestival igen, skriver Jelling Musikfestival i pressemeddelelsen.

Annonce

Nyt navn på den danske musikscene

Tobias Rahim har på kort tid erobret hitlisterne med sit forførende, grænsenedbrydende mix af pop, poesi og undertoner fra en fortid som den ene halvdel af reggaeton-duoen Camilo & Grande.

Med pladen ’National Romantik 2021’ fra 2020 fremmanede Tobias Rahim med beundringsværdig stilsikkerhed en ny definition på den skandinaviske mand, der både vækker danselyst og debat.

- Kæmpehits som ’Stor mand’, ’Jesus’, ’Borderline’ og ’Burhan G’ med Kidd og netop Burhan G har cementeret den bogstaveligt talt store mands dominans, som naturligvis gør ham selvskrevet til Jelling Musikfestival 2022, skriver Jelling Musikfestival.

Annonce
Egtved For abonnenter

'Vi føler os ført bag lyset': Styregruppe har meldt sin exit fra Tour de France-planlægning

Danmark

Fredagens coronatal: Sætter rekord med 53.655 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub

VB får kæmpe bøde og går efter hybridgræs helt til kanten: Det er ikke småpenge, kommunen må finde ekstra til banen

VEJLE For abonnenter

Hun lukker sin forretning efter 40 år: Nu siger Betzy farvel til arbejdslivet

Hedensted

Er der for lidt plads i skraldespanden? Nu kan du også aflevere de her produkter på genbrugsstationen

Debat

Styregruppen for tryghed, ro og sikkerhed i Sandvad og omegn svarer på kritik i VAF: Vi kæmper ikke imod asylansøgere, men imod Udlændingestyrelsen

Hver fjerde landmand kan forsvinde: - Det vil være hul i hovedet for klimaet

Vejle

Stormvejret kan betyde oversvømmelser i Vejle: Sommerhusejere får særvarsel - det dige, der skulle sikre deres huse, er forsinket

Erhverv For abonnenter

Se video: Storbrand i Fredericia rammer hårdt i Vejle - 'Vi er sendt tilbage til start, men vi tager fat straks'

Jesper Buch kalder sagen grotesk: - Åndssvage iværksætter-regler bremsede min datters virksomhed

Erhverv

Skat og politi besøgte syv virksomheder under razzia i Vejle: Seks af virksomhederne skal kigges efter i sømmene

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Børkop

Stort idrætscenter har ansat en centerleder, der er kender af det lokale foreningsliv og italienske vine

VEJLE For abonnenter

'Sandvad er ved at grave sin egen grav': Det var ikke Udlændingestyrelsen, der opfordrede de vrede borgere til at droppe demonstrationerne - men hvem var det så?

Alarm 112

Stormens første ofre: En bokser er knockoutet og et væltet træ spærrer Hærvejen

Annonce