Annonce
Læserbrev

Jernbanebro. Hvor er fremtidssikringen?

Annonce

Læserbrev: Politikerne, som bl.a. er valgt på mange lokale stemmer, kan tilsyneladende kun mene, at en jernbanebro over Vejle fjord vil være til stor 'skade' for Vejle. Hvilket måske er helt naturligt og forståeligt, men er det nu det rigtige og fremtidssikrede syn?

Få nu i stedet vedtaget og bygget den jernbanebro, og byg samtidig et nyt topmoderne trekant-trafikcenter i Brejning/Sellerup-området!

Etabler en moderne el-letbane - måske højbane - fra dette nye trafikcenter til Billund Lufthavn, selvfølgelig med stop på et nyetableret topmoderne trafikcenter i Vejle centrum!

Forestil jer hvilke spændende områder med jernbanespor, der kunne frigives i Vejle - både i centrum og på nord-og sydsiden af Vejle Fjord! Områder hvor der bl.a. kunne etableres spændende boliger og fritidstilbud til Vejle bys fortsatte ekspansion?

Selvfølgelig ikke en hurtig nu og her løsning, men om nogle årtier den rigtige - besluttet af nuværende fremtidsorienterede politikere?

Var der i sin tid - på trods af mange protester - brug for beslutningerne om, at bygge en Vejlefjordbro og en Storebæltsbro?

Er jeg alene med disse tanker?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce