Annonce
Navne

Jesper er danmarksmester i østersåbning for 8. gang

Udvalgte kokke dystede til Danish Oyster Cup om at være hurtigst til at åbne 30 østers på den flotteste måde. Vinderen blev Jesper Knudsen forrest i billedet. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
I weekenden vandt Jesper Knudsen fra Grindsted for 8. gang i træk Danmarksmesterskabet i østersåbning.
Annonce

RETTET KLOKKEN 21.25 MED KORREKT STED FOR DM SAMT ANTAL DM-SEJRE.

Grindsted/Rømø: Jesper Knudsen fra Grindsted blev lørdag danmarksmester i østersåbning for 8. år i træk.

Det skete ved mesterskabet, der blev holdt på Nykøbing Mors.

Allerede sidste år skrev redaktionen, at Jesper Knudsen var DM-vinder for ottende gang, men det viste sig at være en regnefejl, som havde narret både redaktionen, arrangørerne fra Morsø Kommune og Kokkeforeningen Danmark samt Jesper Knudsen selv.

I år kunne Jesper Knudsen så dog hæve trofæet for 8. gang efter at have slået Henrik Axelsen fra Aarhus Tech med ganske få hundrededele af et sekund i finalen.

Annonce

Endnu en sejr søndag

Søndag blev det til endnu en sejr ved Danmarks Østersfestival, som blev holdt på Rømø.

I konkurrencen, som også gik under navnet Danish Oyster Cup, dystede 14 kokke fra forskellige restauranter i at åbne 30 østers både flottest og hurtigst.

Konkurrencen løb over fire runder, hvor der blev åbnet 30 østers af kokkene. Østersene blev præsenteret på et træfad, som efter rundens afslutning blev båret til bedømmelse af dommerne. Det handlende både om at åbne østersene på kortest tid, men det var også vigtigt at de blev præsenteret flot og uden fejl.

Her vandt Jesper Knudsen, der arbejder hos Siemens i Vejle. Hans tid lød på 3,57 minutter. 2. pladsen gik til Jonas Tønsager fra Havnens Fiskehus i Aarhus med tiden 4 minutter, og 3. pladsen gik til Mathias Nørskov, også fra Havnens Fiskehus med 4,33 minutter.

Jesper Knudsen skal næste år derfor deltage i Nordisk Mesterskab, Europamesterskab, World Cup og VM.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce