Annonce
Jelling

Jim Højberg når op på 90 udgivelser med tre nye børnebøger

"Troels kører traktor", "Troels kører veteranbil" og "Den gyldne BMW" er nye udgivelser fra forfatter Jim Højberg i serien om Truck-Troels. Foto: Jim Højberg

Jelling: Forfatter Jim Højberg er nået op på 90 bogudgivelser.

Det er han, fordi han har udgivet tre nye bøger i serien om Truck-Troels – en dreng, der elsker alt med motor og en masse hestekræfter.

Dermed har Jelling-forfatteren skrevet fem bøger i serien om Troels.

I bind tre skal han på ferie hos sin onkel og moster, der bor på en gård, hvor Troels får lov til at styre den store traktor og køre den lille havetraktor.

I bind fire besøger Troels og far John, der har veteranbiler. De står på et ”bil-hotel”, og det er et rent slaraffenland for Troels at gå rundt blandt alle disse biler. Og så får han en tur i en åben sportsvogn.

I bind fem bliver Johns gyldne BMW stjålet, og Troels er med ude for at lede efter den. Det bliver en vild biljagt, hvor Troels får lov til at køre med i en politibil, en Falck-bil og en brandbil.

- Jeg vil gerne, at mine bøger er med til at skabe læselyst, og jeg tror, der er et ekstra behov for det hos drenge. Derfor har jeg valgt at fokusere på noget, som mange drenge er interesserede i, nemlig store biler og hestekræfter, siger Jim Højberg i en pressemeddelelse.

Bøgerne er udgivet på Forlaget Elysion og illustreret af Lars Samsøe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce