Annonce
Fredericia

Jobcentret i Sjællandsgade lukker helt

Jobcenter Fredericia har til huse på to adresser. Et hovedsæde i Danmarksstræde og en filial på Ryes Plads i Sjællandsgade 300 meter derfra. I 2020 bliver lokalerne i Sjællandsgade opsagt. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Som en del af budgetforliget har politikerne besluttet at opsige jobcentrets lokaler i Sjællandsgade i løbet af 2020.
Annonce

Fredericia: Som en del af aftalen om Budgetforlig 2019 har byrådspolitikerne besluttet at lukke jobcentret i Sjællandsgade.

I budgetforliget står følgende: "Der afsættes 1,25 millioner kroner i 2020 til husleje på jobcentret på Ryes Plads. Forligspartierne er enige om, at lejemålet skal opsiges senest med udgangen af 2020".

Hvordan det kommer til at foregå, er der endnu ikke taget beslutning om. I første omgang skal Fredericia Byråd stemme budgetforliget endeligt igennem i byrådssalen.

- Det skal lige godkendes i byrådet. Så bliver der en proces bagefter, så udover hvad der står i budgetforliget, kan jeg ikke fortælle så meget mere, siger jobcenterchef Sanela Ljeskovica.

Annonce

Tredje sal opsagt til nytår

Tidligere i år meldte Fredericia Kommune ud, at op mod 45 ansatte skal flytte, fordi man vil lukke tredje sal på jobcentret i Sjællandsgade ved udgangen af 2019.

Medarbejderne flytter i stedet ind i jobcentrets lokaler i Danmarksstræde. Det drejer sig om sygedagpengeafdelingen og administrativt personale. Nu har politikerne så besluttet at opsige de resterende lokaler i jobcentret i Sjællandsgade.

I øjeblikket er Jobcenter Fredericia i gang med store ændringer efter en række analyser, der er foretaget det seneste år. I en af dem blev det blandt andet nævnt, at faciliteterne i Sjællandsgade er utidssvarende.

Samtidig har social- og beskæftigelsesudvalget besluttet at omprioritere 14,9 millioner kroner i jobcentret, så nogle af de ansatte frem til nytår vil rykke i andre jobfunktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce