Annonce
Billund

John og Birgitte med fler' er klar til at indtage Magion: Revyvisekabaret har plads til flere gæster

"Maggiduddi og jeg med fler'" er en nyskrevet kabaret med store ambitioner om at sætte Grindsted på verdenskortet. Det kniber dog med at få solgt billetterne i Magion. Pressefoto
Nyskrevet kabaret har høje ambitioner om at sætte Grindsted på verdenskortet. Lige nu kniber det dog med interessen fra billetkøberne.
Annonce

Grindsted: John Skou og Birgitte Antonius, kendt fra revysangens Genklang, er klar til snart at gå på scenen i Magion med deres nye show "Maggiduddi og jeg med fler'".

"Maggiduddi og jeg med fler'" er en nystartet kabaret, som er bygget op helt fra bunden og er tænkt som en tilbagevendende begivenhed i Magion, som både kan tiltrække et lokalt og nationalt publikum og vokse med årene.

- Det er meningen, at kabareten skal sætte Billund Kommune på landkortet. Kommunen er kendt på Lego og lufthavn, men det er tanken, at området også skal have en kulturel begivenhed, der kan definere kommunen ligesom Sønderborg Revyen og Esbjerg Revyen, siger Birgitte Antonius, der har skrevet kabaretten.

Premieren finder sted i Magion 21. august 2020 og spiller tre forestillinger. Derefter tager holdet på turné til blandt andet Give Kulturhus, Vendsyssel Teater, Ganløse Kro og Helsingør Teater i Århus.

Annonce

Få billetter solgt

Lige nu påvirker både sommerferie og coronasituation dog billetsalget i en grad, så en af de planlagte forestillinger er pillet af plakaten.

Det er forestillingen lørdag eftermiddag. Lørdag aften har Ældresagen købt en forestilling.

- Der er stadig enkelte billetter til premiereaftenen fredag, og til søndag eftermiddag er der god plads, siger Mads Helbo, eventmanager i Magion.

Annonce

Poesi, musik og satire

Formålet med projektet er formidling af danske revyviser og revyhistorie til så bredt et publikum som muligt. Det er foreningens håb, at kabaretstilen med poesi, satire og musikalitet kan formidle en vigtig del af dansk kulturhistorie.

Fem, der er klar til at give den gas på scenen i Magion: Frederik Brorson, John Skou, Neklas Klausen, Birgitte Antonius og Brian Svendsen. Pressefoto

- Revyviserne fortæller, hvem vi var og er. Et eksempel er Poul Henningsens viser, hvor teksten er dobbelttydig. “Man binder os på mund og hånd” er umiddelbart en kærlighedsvise, men i virkeligheden er teksten et opgør med den tyske besættelsesmagt under 2. verdenskrig. I den mere humoristiske afdeling er revyvisen “Før vi fik bil” et tidsbillede på dengang, hvor alle familier pludselig blev bilejere, og nogle mænd kun gik op i bilens ve og vel. Revyviserne afspejler både fortid og nutid, og giver hints om, hvor vi måske er på vej hen i fremtiden. Kabareten bestræber dog, at forestillingen skal have et moderne udtryk, hvor både gamle og nye revyviser indgår som del af et nyskrevet manuskript, humor, tempo og musikalitet, fortæller Birgitte Antonius.

Annonce

Garvede kræfter

Hun og John Skov har gode kræfter med til den nye kabaret. Instruktør og revyskuespiller Kim Brandt er sparringspartner og instruktør på kabareten. Han er blandt andet kendt som skuespiller i Rottefælderevyen og skal i 2020 være med i revyen Rødvig Revyperler.


Der er stadig enkelte billetter til premiereaftenen fredag, og til søndag eftermiddag er der god plads.

Mads Helbo, Magion


På scenen er også Frederik Brorson fra Musicalakademiet i Fredericia samt Neklas Klausen, der blandt andet har stået på scenen hos 7-kanten i Janderup. Musikalsk har John Skou følgeskab af konservatorieuddannede Brian Svendsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Brysterne skal stadig støttes i Børkop

Annonce