Annonce
Billund

John Ullerup-Hansen stopper som centerleder i Billund Idrætscenter

John Ullerup-Hansen blev ansat som leder af Billund Idrætscenter i 2002. Nu er han stoppet. Arkivfoto
John Ullerup-Hansen stopper som leder af Billund Idrætscenter. Han trænger til nye udfordringer.

Billund: Efter næsten 17 år som centerleder i Billund Idrætscenter har John Ullerup-Hansen indgået en aftale med Billund Kommune om at fratræde sin stilling.

John Ullerup-Hansen har gennem årene sat sit præg på udviklingen af Billund Idrætscenter, der er vokset sammen med Billund by.

- Springcenteret og nu senest kunstgræsbanen er kommet til i et center, der er samlingspunkt for idrætten i Billund og syder af aktivitet fra morgen til sen aften. John Ullerup-Hansen har gennem årene selv igangsat en lang række aktiviteter fra firmafodbold til kommunale aktivitetsdage for at skabe liv i centret på de tidspunkter, hvor foreninger ikke gjorde brug af hallerne. John har været idérig og sat præg på udviklingen af centret, og der er grund til at takke ham for indsatsen, lyder det i en pressemeddelelse fra Rasmus Kaufmann, områdechef for kultur og fritid i Billund Kommune.

John Ullerup-Hansen har også blandt andet været en af de bærende kræfter i det tidligere Kulturelt Samråd og var i flere år med til at arrangere Billund Natten.

Annonce

Nye udfordringer

John Ullerup-Hansen har i den seneste periode været sygemeldt på grund af en brækket ankel. I den periode har cafeteriet og forsyningerne til skoleboden på Billundskolen været lukket.

- Sygemeldingen har givet tid til refleksion og en mulighed for at mærke efter. Jeg har derfor kunnet mærke, at jeg er klar til nye udfordringer, siger John Ullerup-Hansen.

Ny leder skal findes

Jeroen Schotemeijer, der til daglig er leder af Vorbasse Fritidscenter, har været konstitueret som leder i John Ullerup-Hansens fravær, og det fortsætter han med, indtil en ny centerleder er på plads.

- Vi går i gang med processen frem mod at ansætte en ny centerleder hurtigst muligt, og indtil da varetager Jeroen den daglige ledelse sammen med personalet i Billund Idrætscenter, siger Rasmus Kaufmann.

Der vil blive afholdt en afskedsreception for John Ullerup-Hansen i august.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Død mand blev glemt i sin lejlighed: Ingen vil tage ansvaret

Annonce