Annonce
Sport

Jonas Dal: Simpel opskrift på sejr

Jonas Dal glædede sig over, at det lykkedes at lave tre mål, når Næstved fik lov til at komme på måltavlen to gange på Monjasa Park. Arkivfoto: Yilmaz Polat
FC Fredericia fik vendt skuden, og efter fire nederlag i træk blev Næstved besejret med 3-2.
Annonce

Fredericia: FC Fredericias træner Jonas Dal har stadig noget at arbejde med på træningsbanen i den kommende tid, men efter fire nederlag i træk, blev det trods alt til en sejr på 3-2 over Næstved

- Vi gjorde det sværere end nødvendigt for os selv. Næstved fik lov til at lave to mål, og så er den simple opskrift, at vi var nødt til at lave tre, sagde Jonas Dal.

Det formåede hans udvalgte at gøre inde på banen. Hjemmeholdet tilspillede sig også chancer til flere mål, men skarpheden manglede.

Det gjorde den også defensivt, som da Alexander Nybo lavede selvmål efter otte minutter.

- Den slag sker, når tingene ikke kører optimalt. Vi tillod os også at brænde et straffespark. Sådan er det, når man har tabt nogle kampe. Næstved scorede til 2-1 på et flot mål med hælen, og i første halvleg havde de en flugter langt ude fra. Han ramte bolden perfekt. Den slags sker altid for modstanderne, når man selv ikke er på toppen, sagde Jonas Dal.

Med sejren over Næstved hentede FC Fredericia tre vigtige point i forhold til at forsvare tredjepladsen. Vendsyssel tabte til VB.

- Det må betyde, at de er hægtet af, og så kommer vi til at kæmpe med Kolding om det, sagde Jonas Dal med henvisning til, at netop de to mødes på tirsdag.

FC Fredericia er fem point foran, men Kolding har en kamp i baghånden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Annonce