Annonce
Navne

Jovial sparekassemand takker af efter næsten 30 år

John Birch. Foto: Middelfart Sparekasse

På pension: Blot et halvt år inden han kunne have fejret sit 30-års jubilæum i Middelfart Sparekasse, går privatkundechef John Birch 1. juni på pension.

Størstedelen af sine således knap 30 år i sparekassen har John Birch, Esbern Snares Vej 15, Vejle, tilbragt i afdelingen i Vejle, som han var med til at åbne i 1992.

Gennem de seneste 11 år har han dog haft sin daglige gang i privatafdelingen i Middelfart og kommer ikke til at savne tilværelsen som pendler.

Annonce

- Køreturen frem og tilbage kan jeg fint undvære, men der er to ting, som jeg helt sikkert kommer til at savne. Mine kolleger, som jo også er mine venner. Det bliver de jo, når man omgås hinanden i så mange år. Og mine kunder. Mange af dem går jo både 10-, 20- og 30 år tilbage. Så får man jo et særligt forhold til hinanden, siger den afgående privatkundechef.

Hvad skal tiden så gå med nu, hvor seniortilværelsens mange muligheder banker på døren? Det er spørgsmålet. Men så langt er John Birch ikke nået i sine overvejelser. Et er dog sikkert. Det bliver noget sjovt.

Men han kommer i hvert fald til at frekventere familiens sommerhus på vestkysten en del mere.

John Birchs afløser er Susanne Skov Frederiksen, der har arbejdet som kunderådgiver og kreditansvarlig i Middelfart Privat i 14 år. Hun kender afdelingen indgående og har haft et tæt samarbejde med sin forgænger gennem 11 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Alarm 112

Travl aften for politiet i Vejle

Annonce