Annonce
Navne

Jubilar er både kompetent chef og kreativ versemager

Mette Galle Nielsen. Pressefoto

Billund: Mette Galle Nielsen, Vandel, fejrer sit 25-års jubilæum i Lego-koncernen fredag 8. februar.

Hun startede som korrespondent/assistent i A/S Modulex' marketingafdeling og var bl.a. involveret i udarbejdelse og oversættelse af tekniske produktinformationer samt diverse grafiske opgaver.

I 2008 fik hun mulighed for styrke sine grafiske evner yderligere, da hun blev ansat i Lego System A/S i et barselsvikariat som grafisk tekstkoordinator.

Hun skiftede til afdelingen LDP Processes and Systems, hvor hun bl.a. arbejdede med med brugeradgange i både bygninger og it-systemer samt ikke mindst fortrolighed.

I 2014 blev hun en del af afdelingen Portfolio Management, hvor hun overtog ansvaret for produktplanen og samtidig fastholdt opgaverne omkring brugerstyring og fortrolighed i it-systemer.

Som portfolio-leder er hun blandt andet ansvarlig for oprettelse af nyhedsprodukter, globale og lokale produktplaner samt produkthierarkiet og tilhørende masterdatastruktur.

Hun har en bred kontaktflade både i Billund og udlandet og har ofte rollen som konsulent i forbindelse med produktplansprocesser, masterdata, produkttekster og systemsikkerhed, og hun er med til udvikling af nye og eksisterende it-værktøjer til understøttelse af portfolio- og projektstyrings-området.

Jubilaren beskrives som en meget værdsat kollega og medarbejder, som med stor faglig indsigt og altid positiv og konstruktiv tilgang navigerer i en meget bred kreds af interessenter.

"Mette bidrager i høj grad til at sætte de højeste kvalitetsstandarder indenfor sit felt, og hun står altid til rådighed med et kvalificeret svar eller et godt råd. Mette er desuden afdelingens kreative sjæl udi kunsten at rime på vers, så hun er altid leveringsdygtig i en lejlighedssang, når nære kolleger skal fejres", skriver Lego.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce