Annonce
Fredericia

Jul på Axeltorv: Bobbie og hjælpegruppe uddeler tusindvis af gaver

Her er nogle af gaverne, som Bobbie Bernie Nielsen og hans hjælpere deler ud på fredag. Privatfoto
Fredag står Bobbie Nielsen og andre frivillige fra Facebook-hjælpegruppe klar med masser af julegaver til udsatte på Axeltorv. Det sker i forbindelse med julehygge-arrangementet på Axeltorv, hvor der også er gløgg, æbleskiver og musik.
Annonce

Fredericia: Tusindvis af julegaver bliver fredag 29. november delt ud på Axeltorv.

Her står den Bobbie Bernie Nielsen og andre frivillige fra Facebook-gruppen "Vi er til for at hjælpe hinanden" klar med julegaver til folk, der ikke selv har mulighed for at købe dem. De frivillige hjælpere er en del af julearrangementet, som Axeltorv Lauget står for i løbet af eftermiddagen. Her er både er musik, gløgg, helstegt pattegris og øl, og klokken 17 bliver juletræet tændt af julemanden.

Selve uddelingen af julegaver sker for fjerde år i træk.

- Jeg møder på Axeltorv klokken 12 og står klar med mine julehjælpere for at give de trængende en håndsrækning med julegaver. Der skulle gerne være gaver til alle, der kommer og har brug for vores hjælp, siger Bobbie Bernie Nielsen.

Programmet på Axeltorv

Fredag 29. november er der julehygge på Axeltorv, som Axeltorv Lauget står bag. Der er følgende program.

Klokken 12: Gaveuddeling begynder og fortsætter resten af eftermiddagen

13: Der kan købes fadøl fra det lune telt

14.45-17: New Atlantis spiller live på scenen i teltet.

15: Fra dette tidspunkt er der gratis smagsprøver på helstegt pattegris.

17: Julemanden kommer og tænder det store juletræ og deler godter ud til børn.

Annonce

Firmaer har givet gaver

Tidligere i år blev Bobbie Bernie Nielsen kåret som årets ildsjæl efter en landsdækkende afstemning af benzinselskabet Go'On. En del af hans frivillige arbejde er gaveuddelingen, som er blevet større og større de seneste år. En lang række virksomheder har doneret gaver, og det samme har venner, bekendte og folk fra Facebook-gruppen.

- Vi tager nok 5-6000 gaver med ned til arrangementet på Axeltorv. Vi har også lige fået doneret fem paller med gamer-headset, siger Bobbie Bernie Nielsen, der også har lego, dukker, bamser og alt muligt andet legetøj med til fredagens event.

Modtagerne er udsatte i Fredericia og omegn, og Bobbie Bernie Nielsen opfordrer til, at det kun er folk, der holder jul, som møder op i denne omgang. Desuden oplyser han, at gaverne ikke er pakket ind i gavepapir i år. Det sker af hensyn til klimaet.

"Vi er til for at hjælpe hinanden" står også bag uddelinger i både Aarhus og København og er landsdækkende hjælpegruppe.

- Facebook PR Danmark har bekræftet, at vi er Danmarks største hjælpegruppe på Facebook, lyder det fra Bobbie Bernie Nielsen, som er stolt over, at hjælpe-konceptet begyndte i Fredericia og nu har bredt sig til hele landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce