Annonce
Fredericia

Juleglæden kommer tidligt: Liv har 133 julekalendere klar til byens børn

Liv Christina Højmark Devik har samlet gaver ind til 133 børn, som i disse dage får julekalender eller adventsgaver. Hun er klar til at gøre det igen næste år. Foto: Klaus Madsen
Langt flere familier end sidste år har bedt om hjælp til at få julekalendere og adventsgaver i hus.
Annonce

Fredericia: Snart kan forventningens glæde indfinde sig hos byens trængte familier.

Byens borgere har i stor stil købt gaver til julekalendere og adventsgaver - og det kommer hele 133 børn til gavn og fornøjelse i december.

Liv Christina Højmark Devik har i regi af Frivilligcentret de seneste måneder samlet ind og pakket gaver både tidligt og sent. For femte år i træk har hun stillet sin frivillige hjælp til rådighed for at samle ind og organisere julekalendere og adventsgaver til de familier, der har brug for en ekstra hånd. Sidste år fik 88 børn julekalendere eller adventsgaver.

Gaverne er til børn i alderen tre til 13 år i familier, som er trængte økonomisk eller på overskuddet. Traditionen tro har mange fredericianere sagt ja til at købe gaver, pakke dem ind og give dem til Frivilligcentret, som sørger for at organisere julekalendere og adventsgaver og dele dem ud til børnefamilierne. En række af byens butikker har også doneret gaver.

- Det er helt vildt, så mange flotte gaver, vi har fået i år. Vi bor i en by fyldt med hjertemennesker. Jeg bliver helt rørt over, folk donerer så fine gaver, fortæller Liv Christina Højmark Devik.

Annonce

Køber de sidste gaver

Hun har desuden fået doneret penge til at købe flere gaver for, så alle ansøgere får gaver. Derfor har hun brugt den seneste uge på at få købt de sidste gaver, pakket dem ind og organiseret kalendere, så gaverne så vidt muligt passer til børnene.

- Det er et stort arbejde at få styr på det, så jeg er megalykkelig over at være i mål. Det er altid mit mål, at alle, der har brug for det, kan få. Derfor er det helt fantastisk, at så mange bakker op, siger hun.

Størstedelen af gaverne blev delt ud onsdag, og resten bliver givet lørdag, så de er klar til 1. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

VB siger farvel til forsvarsspiller

Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce