Annonce
Egtved

Julekoncert om juleevangeliet

De tre kunstnere i ExpandingCanvas giver publikum en farverig og musikalsk oplevelse af det klassiske juleevangelie. PR-foto

Bredsten: Musikmaleri-ensemblet ExpandingCanvas giver koncert i Bredsten Kirke onsdag 12. december klokken 19. Mens billedkunstner Karen T maler sig gennem juleevangeliet, projiceres malerierne videre op på kirkehvælvingen. Musikperformer Tine K Skau og slagtøjsspiller Kai Stensgaard interagerer på samme tid med deres musik, så billed og lyd smelter sammen til en farvestrålende fortælling.

Karen T er skulptør og billedkunstner. Hun er oprindelig uddannet billede- og textil-kunsthåndværker på Andromeda i Egtved hos Baukje Zijlstra og har siden 1995 udstillet fra New York til Lønstrup og fra Krakow til Brasilien. Tine K. Skau er musikperformer, multiinstrumentalist og komponist. Hun er uddannet blokfløjtist fra Det Fynske Musikkonservatorium, og har i mere end 30 år udfoldet sit klangunivers i koncerter og musikdramatiske sammenhænge. Kai Stensgaard er slagtøjsspiller og komponist og verdenskendt marimbaspiller. I ensemblet bidrager han som medspiller og komponist. Kai Stensgaard er også teknisk ansvarlig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Vejle Madfest kom godt fra start: Men der var nærmest for mange smagsprøver

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce