Annonce
Kultur

Julen synges ind i Vor Frelsers Kirke

Vor Frelsers Kirkes 35 mand store kirkekor medvirker ved julekoncerten på søndag. PR-foto
Der er tale om en stemningsfuld og højtidelig koncert med deltagelse af det dygtige kirkekor på 35 medlemmer samt ikke færre end tre forskellige solister.
Annonce

Vejle: En af årets musikalske højdepunkter i Vor Frelsers Kirke i Vejle er den årlige julekoncert under det tilbagevendende motto "Hele kirken synger med".

Søndag 8. december klokken 19.30 bliver det en stemningsfuld og højtidelig koncert med deltagelse af kirkekoret på 35 medlemmer samt tre forskellige solister, oplyser kirken i en pressemeddelelse.

Kirkekoret har mange fine ting på programmet, såsom den veloplagte "Englenes sang" af John Rutter eller den underskønne "Himlen i min favn" af den svenske melodigrandprix-vinder Carola. Til den lidt morsomme side hører danske John Høybyes "The Carol of the Fieldmice" - juleevangeliet set fra en markmus’ perspektiv.

De tre solister synger og spiller sammen med koret, men har også selvstændige numre.

Mezzosopranen Merete Laursen, der til daglig er ansat i blandt andet radiokoret, har flere gange før begejstret publikum med sin smukke og store stemme. En af hendes soloer er den berømte Jerusalem af Ch. Adam.

På sin fyldige trombone spiller Frank Herbsleb blandt andet indgangsmusikken, en Jubilate for brass. Organist Hanne Tolbøll, der også er solistuddannet på blokfløjte, trakterer fløjten i en virtuos solo af Bach og spiller til fællessalmer.

Organist og korleder Erik Linow, der har tilrettelagt koncerten, vil styre tropperne foran koret, og også akkompagnere på flygel.

- Foruden disse og andre herligheder, synger publikum med brusende orgel som sædvanlig stående fællessalmerne, der udsmykkes med vokale og instrumentale overstemmer. Den normalt velbesøgte koncert er for hele familien, og bliver en fin optakt til julehøjtiden, lyder det fra arrangørerne.

Der er gratis adgang. /larsen

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce